iOS 9 Güncelleme Hatası ve Çözümü

0
1288

Apple firması yeni mobil işletim sistemi olan İOS 9’u Türkiye için 16 Eylül’de yayınladı ve telefonuna yüklemeye çalışan kullanıcılar için bazı sorunlar ortaya çıkmaya başladı.Bu sorunlardan birisi cihaz üzerinden Wifi ile yapılan güncellemede oldu.Eğer güncelleme işlemi yapmak istiyorsanız ve bu işlemi Ayarlar bölümünden yapıyorsanız Ayarlar > Genel > Yazılım Güncelleme sekmesinden güncellemeyi İndir ve Yükle seçildiğinde kullanıcıya bir kullanıcı sözleşmesini kabul etmesi öneriliyor.Bu sözleşmeyi kabul ettikten sonra “Güncelleme istendi…” mesajı beliriyor. Ancak bu mesajın hemen ardından aşağıdaki gibi bir hata mesajı da gelebiliyor.

Bu hata mesajı yazılımsal bir hata değil Bu mesaj mesajının sebebi donanımınızdan veya yazılımla alakalı bir durumdan kaynaklanmıyor. Sadece Apple sunucularında oluşan aşırı yoğunluk sebebiyle güncelleme talebinize karşılık verilemiyor.

ios9-guncelleme-hatasi

Bu hatadan kurtulmak istiyorsanız İtunes bağlantısı kurabilir ve ilk olarak cihazın bir yedeğini almalısınız.Daha sonra ise güncel yazılımı itunes üzerinden yüklemelisiniz.

Önceki İçerikİOS 9 Nasıl Yüklenir?
Sonraki İçerikWordPress Tema İsmi Nasıl Bulunur
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz