Interrail Nedir, Nasıl Yapılır

0
805

Interrail Nedir, Nasıl Yapılır?
İntterrail Avrupa üzerinde seyahat edebileceğiniz bir tren yolculuğudur. Bu uygulama ile treninize atlayabilir ve Avrupa’yı dolaşabilirsiniz. İnsanlar yılın belli bir dönemi çalışırlar ve belli bir dönemi de tatil yapmak isterler. Yalnız dünyadaki tatil seçenekleri her zaman insanları tatmin etmezler. Daha çok daha farklı tatil seçenekleri ararlar. Eşi benzeri olmayan ve daha heyecan verici, olanakları sınırları aşabilecek şekilde. Bu interrail seçeneği ise pek çok insanın gözü kapalı bir şekilde tercih edebileceği seçenekler arasında yer almaktadır.

Bu interrail uygulamasında seyahat edecek kişiler tabiri caizse bir taşla 30 kuş vuruyor. Bu uygulama içerisinde Avrupa’nın 30 farklı ülkesi yer almaktadır. Bir tatil seçeneği içerisinde 1 aylık periyotta ve belirlenen güzergahta istediğiniz bir ülkede duraklayabilir gezebilir, diğer bir ülkede akşam yemeğinin tadını çıkartabilirsiniz. Yalnız burada insanların genel anlamda yanıldığı bir duurm vardır. Bu tur sadece bir bilet dahilindedir. Yani bu uygulamada sadece bir bilete para veriyorsunuz tren yolculuğu için. Sizlerin trenden indikten sonra gezi rehberiniz bulunmuyor ya da kalacak oteliniz ayarlanmıyor. Buradaki tüm detaylar tamamıyla size ait oluyor. Uygulama sadece sizlere yolculuk imkanı tanıyor.

Bu uygulama içerisinde biletler kendi içerisinde farklı seçeneklere ayrılıyor. 1ay içerisinde belli limitli biniş hakları ya da belli süre içerisinde limitsiz binek hakları gibi. Yani 1 ay içinde 7 biniş üzerine bilet aldıysanız, bu süre zarfı içerisinde 7 defa trene binerek farklı seyahat etme hakkınız olabiliyor. Tüm bunları yapabilmek için öncelikle pasaportunuzun olması şart. Ayrıca 2 sınıf bilet bulunmakta. 26 yaş altında iseniz 2. Sınıf bilete hak kazanıyorsunuz. Bu bilet biraz daha ucuz hali. Eğer 27 yaş içerisindeyseniz biletler biraz daha pahalı ancak yolculuğunuz daha rahat olabiliyor.

Önceki İçerikKrank Mili Nasıl Çalışır
Sonraki İçerikDisk Fren Nasıl Çalışır
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz