İnternetten kız tavlamanın yolları nelerdir?

3
1678

Yapılan bir araştırma sonucu çöpçatan sitelerinde maksimum performansın formülü bulundu.

Çöpçatanlık sitelerinin müdavimlerinin en büyük sorunu karşı tarafa gönderdikleri tanışma isteği mesajında ne yazacağını bilememektir.

Bu ilk mesaj, tanışma isteğinin kabul edilip edilmemesinin belirleyicisi olacağından kurulacak cümlede seçilecek kelimelerin çok dikkatli hazırlanması gerekir.

Dünyanın en büyük arkadaşlık sitesi Badoo’nun pazarlama direktörü Lloyd Price “Flört etmenin Kutsal Kase’sini bulduk” diyerek site kullanıcıları üzerinde yaptıkları araştırma sonucu flörtte başarı şansını artıran kilit noktaları açıkladı.

1 numaralı kural; tanışma isteği gönderdiğiniz kızların mutlaka dudaklarından bahsedin! Size garip gelebilir ama araştırma sonucuna göre kadınlar, dudakları hakkında güzel şeyler söyleyen erkeklerin tanışma isteklerini diğerlerine göre daha fazla bir oranda kabul ediyorlar.

Bu genellemeden sonra ülkeler bazında incelemeye devam edersek şu sonuçlara ulaşıyoruz;

Brezilyalı, Fransız, İtalyan ve Amerikalı kadınlar dudakları yerine özellikle kıyafetleri hakkında yapılan iltifatlardan hoşlanıyorlar. Tabi bunu yaparken profil fotoğrafında kıyafetinin bir kısmının görünüyor olmasına dikkat etmek gerekiyor aksi halde numara yaptığınız hemen anlaşılacaktır.

İngiliz hatunlar ise bacaklarından övgü ile söz edilmesinden hoşlanıyor.

Eğer ilgi alanınıza giren kadın Hollanda veya Portekiz kökenliyse söze kulaklarının güzelliği ile başlamanız şansınızı artırıyor.

Araştırma verilerinde maalesef Türkiye ile ilgili bir bölüm yok…

Önceki İçerikAçık İlköğretim Okulu Yılsonu Başarı Puanı Nasıl Hesaplanır?
Sonraki İçerikKerbela olayı nedir ?
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

3 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz