İnterneti kullandığın gün kadar öde kampanyası

0
4768

TTNET, Günlük İnternet paketi ile dilediğiniz gün kadar internete bağlanma fırsatı sunuyor. Üstelik ayda 3 gün kullanım, bağlantı ücreti ve kablosuz modem hediye!

İnternete her gün ihtiyaç duymayan ama internetsiz de yapamayanlara TTNET’ten Günlük İnternet paketi!

31 Aralık 2010 tarihine kadar TTNET’e gelen yeni müşteriler ayda sadece 1 TL’ye interneti evlerinde hazır hale getiriyor. Üstelik ayda 3 gün kullanım, bağlantı ücreti ve kablosuz modem de hediye. Günlük İnternet paketiyle dilediğiniz an internete bağlanabilir, kullandığınız gün kadar ödeyebilirsiniz. Günlük kullanım sadece 2 TL. Günlük İnternet paketi ile internet her an elinizin altında!

ampanya kapsamında kablosuz modem 12 ay taahhüt karşılığında hediye edilmektedir. Taahhüt süresi içinde kampanya ya da abonelik iptali yaptıran müşterilerden 125 TL iptal cezası tahsil edilecektir.

Günlük İnternet paketinden faydalanmak isteyen bireysel mevcut taahhütsüz aboneler için aylık sabit ücret 3 TL, günlük kullanım ücreti 3 TL’dir. Günlük İnternet paketine geçiş yapan mevcut taahhütsüz aboneler için, 24 TL bağlantı ücreti ayda 2 TL taksitle 12 ay boyunca TTNET faturasına yansıtılarak tahsil edilir. Taksitli modem seçenekleri için tıklayın!

Günlük İnternet Paketi’nde bulunan ücretsiz 500 MB internet kotanızı doldurduktan sonra internet kullanmaya devam edebilirsiniz. 500 MB üzerindeki internet kullanımlarınızda uygulanacak olan kota aşım ücreti her 1 MB için 1 Kr’dir. (KDV ve ÖİV dahil). TTNET fiyatlarını güncelleme hakkını saklı tutar.

Detaylı bilgiye TTNET ADSL satış noktalarından ve 444 0 375 TTNET Müşteri Hizmetleri’nden ulaşabilirsiniz.

Günlük İnternet paketine başvurmak için Türk Telekom Ofisleri, Türk Telekom Bayileri veya PTT’lere uğrayın, 444 0 375 TTNET Müşteri Hizmetleri’ni arayın ya da 6606’ya mesaj gönderin (SMS ile nasıl başvuru yapılır?).

Hemen şimdi TTNET ADSL’e online başvuru yapın, sözleşmenizi ve modeminizi biz size getirelim!

Size en yakın TTNET ADSL satış noktasını öğrenmek için tıklayın!

Günlük İnternet paketinden yararlanabilmek için müşterinin gerçek (bireysel) sabit hat aboneliğinin olması gerekmektedir.

Satın alınan TTNET Katma Değerli Servis ve aylık kota aşım ücretleri her ay TTNET faturasına yansıtılır.

Günlük İnternet paketi aboneleri diledikleri zaman TTNET’ in herhangi bir standart ADSL paketine (NET4, NET6, NETLİMİTSİZ, 1 LİMİTSİZ, 2 LİMİTSİZ, 4 LİMİTSİZ, 8LİMİTSİZ) geçiş yapabilir ve TTNET’in sunduğu avantajlı kampanyalardan yararlanabilirler. Standart paketlere geçişlerde aboneden ilk bağlantı ücreti alınmamaktadır.

Bu hizmet ADSL alt yapı olanaklarıyla sınırlıdır.

Sözleşmeler için tıklayın.

Önceki İçerikBayram Tatili İçin Türkiyede Nereye Gidilir?
Sonraki İçerikFacebooktan uyuşturucuya destek
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz