İnternet Paketim Olmasına Rağmen İnternete Giremiyorum

4
15523

Soruyu Gönderenin Adı : meliha / Mail Adresi:

Ziyaretçimiz Tarafından Sorulan Soru:Turkcell internet paketimi var ama hattım üzerinden bir türlü internete giremiyorum.Wifi ile girebiliyorum. Müşteri hizmetlerini aradım ama yardımcı olamadılar hattım üzerinden nasıl internete girebilirim?

Cevap : Meliha hanım sizin telefonunuzun apn ayarlarını yapmanız gerekiyor.Yani büyük ihtimal android işletim sistemine sahip bir telefon kullanıyorsunuz ve dediğimiz gibi apn ayarları yapılması gerekiyor. Apn ayarlar gsm operatörünüze göre yapılmaktadır.
İnternet Paketim Olmasına Rağmen İnternete Giremiyorum
Turkcell İnternet Ayarları:

Ayarlar –> Diğer ayarlar –> Mobil ağlar –> Erişim noktası adlarından Yeni APN oluşturulacak. Ad kısmına “Turkcell Internet”, APN kısmınada “internet” yazılarak kayıt edilecek. İşlem bitmiştir, artık internete girebilirsiniz.

Vodafone İnternet Ayarları:

Ayarlar –> Diğer ayarlar –> Mobil ağlar –> Erişim noktası adlarından Yeni APN oluşturulacak. Ad kısmına “Vodafone Internet”, APN kısmınada “internet” yazılarak kayıt edilecek. İşlem bitmiştir, artık internete girebilirsiniz.

Avea İnternet Ayarları:

Ayarlar –> Diğer ayarlar –> Mobil ağlar –> Erişim noktası adlarından Yeni APN oluşturulacak. Ad kısmına “Avea Internet”, APN kısmınada “internet” yazılarak kayıt

daha sonra telefonunuzu kapatınız açınız büyük ihtimal internet bağlantınız gelecektir.Eğer bağlantınız yoksa müşteri hizmetlerini arayınız ve hattınızın interneti tamamen mi kapatılmış onu öğreniniz lütfen..

Önceki İçerikApple HD Duvar Kağıtları
Sonraki İçerikTurkcell Puk Kodumu Öğrenmek İstiyorum
En güzel kayboluş tarihi bir kentin sokaklarında olur, en güzel unutuş sevdiğiniz bir romanın sayfalarında olur, ama her ikisi de geçicidir. Webmaster, seo uzmanı, sosyal medya uzmanı, amatör fotoğrafçı.

4 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz