İnstagram’da Yorum Nasıl Silinir

1
3333

instagram-yorum-silmek
İstediğiniz resimleri düzenleyebildiğiniz ve daha sonrada paylaşabildiğimiz ve facebook’un satın almasında sonra büyük bir kullanıcı kitlesine hitap ediyor.Özellikde satın alma durumundan sonra farklı özellikler ile karşımıza gelen bu uygulama son olarak mesaj yollama yani direct özelliği ile karşımız geldi.

İnstagram’da hastag özelliğ ile düzenlediğimiz resimlere eklediğimiz etiler ile farklı kişilerle iletişime geçebilmek ve farklı yerler görmek açısından diğer uygulamalardan bir adım önde ve farklı bir yapısı var diyebiliriz.Peki hergün binlerce resimin ve videonun paylaşıldığı bu uygulamayı ne kadar tanıyoruz yada ne kadar aktif kullanıyoruz.

Gelişen teknoloji karşısında neredeyse herkesin elinde akıllı telefon ve öğrenmeye yönelik bir sistem içine girmiş oluyoruz.Özellikle facebook’dan sonra ayarlarını bulmak ve kullanmak biraz daha zor ve karışıktı.Ama İnstagram’da bu durum biraz daha basit diyebiliriz.Şimdi ise İnstagram’da yorum nasıl silinir onu görelim.

İlk olarak silmek istediğiniz yorumu bulunuz.Yeni yorum yazma baloncuğuna tıkayınız ve karşınıza yorumlar geldiği zaman silmek istediğiniz yoruma dokununuz.Hangi yoruma dokunursanız karşınıza bir menü gelecek ve yorumu sil şeklinde bir uyarı alacaksınız.

Önceki İçerikEn Çok Kullanılan WordPress Eklentileri
Sonraki İçerikFacebook Yeni iOS Güncellemesi
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz