Instagram’da Engellendiğimi Nasıl Anlarım?

0
4803

Instagram’da Engellendiğimi Nasıl Anlarım
Son zamanların en çok kullanılan sosyal medya aracı bildiğiniz gibi Instagram uygulamasıdır. Instagram üzerinden arkadaşlarınız ile mesajlaşabilir,yüklediği video ve resimleri görebilir,yorumlar yapabilir ve beğenebilirsiniz. Her güb binlerce resim ve video yükleniyor ve yeni üyeler ile yoluna devam ediyor. Hatta son zamanlarda ise E-Ticaret yapmak isteyen kullanıcılar müşterilerine bu şekilde ulaşmaktadır. Instagram uygulaması üzerinde arkadaşlarınız ekleyebiliyorsunuz ve yeni arkadaşlar edinebilirsiniz. Instagram üzerinden eklemek istediğiniz arkadaşlarınız Takip Etme özelliği ile yapabiliyorsunuz yani Takip Et seçeneği işinize yarayacaktır.


Eğer takip etmek istediğiniz kullanıcının hesabı gizli hesap değil ise anında takip işlemi olacaktır ve profilini takip etmiş olacaksınız. Fakat Gizli profil ise takip et seçeneğinden sonra sizi takip etme işleminizi onaylaması gerekmektedir. Aksi halde işlem olmayacaktır ve takip edemezsiniz.
Instagram’da Engellendiğimi Nasıl Anlarım
Peki konumuzda olduğu gibi Instagramda birinin sizi takip engellediğini nasıl öğrenebilirsiniz onu anlatmaya çalışalım.. Bu işlemi uygulama yada uygulamasız olarak yapabilirsiniz. Kolay işlem ise uygulamasız olandır. Örnek olarak siz birini takip etmek istediniz ve Follow yani Takip et butonuna bastığınız zaman anında geri atıyor ve Takip Et seçeneği tekrar aktif bir hale geliyorsa geçmiş olsun takip etmek istediğiniz kişi engellemiş olmuştur.

Instagram
Instagram
Developer: Instagram
Price: Free

‎Instagram
‎Instagram
Developer: Instagram, Inc.
Price: Free+

Diğer bir işlem ise App Store yada Google Play üzerinden indirdiğiniz güvenilir ücretli uygulamalar ile bunu öğrenebilirsiniz. Bu uygulamalar genel olarak ücretli olan uygulamalardır ve sizi engelleyen kişileri anında görebilir ve sizde onu engelleyebilirsiniz 🙂 Uygulama üzerinden yapılan engelleme takip işlemi için App Store ve Google Play üzerinden birçok uygulamaya sahip olabilirsiniz.

Önceki İçerikFacebook Video İzleme Ayarları Yapmak
Sonraki İçerikAndroid Oyun Güncelleme Nasıl Yapılır
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz