Facebook Video İzleme Ayarları Yapmak

0
9081
Facebook Video İzleme Ayarları

Facebook Video İzleme Ayarları Yapmak
Facebook son zamanlarda yaptığız bazı değişikliklerden dolayı kullanıcılarından tepki aldı ve son olarak eklediği video oynatma özelliğinden sonra Facebook üzerinden istediğiniz videolar için Facebook Video Ayarları ekledi. Bu ayarlar üzerinden izlediğiniz yada izlemek istediğiniz videolara ait belirli ayarlar ekleyerek kullanıma açtı. Tabi sadece Facebook üzerinde bu ayarlar yok ve birçok ayar bulunmaktadır. Eğer sizde facebook üzerinde bulunan ayarlarınız düzenlemek istiyorsanız bu yazımızı okuyabilirsiniz. Özellikle Facebook üzerinde bulunan video ayarları kullanıcılar için sorunlar yarattı ve kısa süre sonra tepki aldı. İşte Facebook üzerinde bulunan video ayarları ve nasıl yapılacağız.
İlk olarak Facebook üzerinden Ayarlar bölümüne giriniz ve sağ bölümden Videolar bölümüne giriniz. buradan aşağıdaki görselde olduğu gibi Facebook Video İzleme Ayarları göreceksiniz..

1-Varsayılan Video Kalitesi : İzlediğin bir videonun kalitesini, video oynatıcıdaki HD simgesine tıklayarak da değiştirebilirsin.
2- Videoları Otomatik Oynat : Bu ayarlar, sadece Facebook internet sitesini kullanırken geçerlidir. Facebook uygulamandaki otomatik video oynatma ayarını değiştirmek için bu kılavuzu izle
3- Açıklamalı Altyazıları Her Zaman Göster : Açıldığı takdirde, tüm videolardaki açıklamalı altyazılar (varsa) her zaman gösterilir.
Yukarıda bulunan yazıların karşılığında karşınızı ayarlar ile düzenleme işlemi yapabilirsiniz.Mesela en çok tepki gören ayar ise ve internet kotamızı bitiren ayarlar videoların otomatik olarak oynatılması diyebiliriz. 2. sırada bulunan ayar sayesinde Videoları Otomatik Oynat bu işlemi kolayca yapabilir ve kullanmaya devam edebiliriz.
Burada ise izlemek istediğimiz ve alt yazısı bulunan Facebook videolarındaki altyazıların renk,görünüm gibi ayarları yaparak yazının istediğimiz gibi görülmesini sağlayabiliriz.

Önceki İçerikGeneral Mobile Discovery 4Gb KitKat Nasıl Yüklenir
Sonraki İçerikInstagram’da Engellendiğimi Nasıl Anlarım?
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz