İkinci el otomobil fiyatları arttı

0
1137

Güneşli havanın da etkisiyle Bursa’daki ikinci el oto pazarında vatandaş yoğunluğu yaşanırken, araç satıcıları, “Gezen çok, alan yok” serzenişinde bulundu.

Merkez Nilüfer ilçesindeki Bursa İkinci El Otomobil Pazarı’na sabahın erken saatlerinden itibaren gelen vatandaşlar arabalarını satışa çıkardı. Kış günü olmasına rağmen vatandaşlar oto pazarına büyük ilgi gösterdi. Bazıları çocuklarıyla pazara gelirken, bazı vatandaşlar da eşleriyle beraber pazarı gezdi. İnternet sitelerine göre fiyatların daha pahalı olduğu gözlenen pazarda araba satışı yok denecek kadar az oldu. Daha çok vakit geçirmek isteyen vatandaşlar pazara akın etti.

Araba satıcıları, kalabalıktan memnun kaldı, ancak satışların az olmasından yakındı. Araba almak için pazara gelen Sinan Gül isimli vatandaş, “İnternette de ikinci el araç fiyatları pahalı ama pazar daha pahalı.” dedi. Araç satıcıları ise “Fiyatlarda biraz kıpırdama oldu, ancak alan yok, sadece gezen var.” diye konuştu.

Önceki İçerik2010 yılında Türkiye’de kaç Ferrari satıldı?
Sonraki İçerikFiat’tan 2011 yılı yeni kampanya
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz