Fiat’tan 2011 yılı yeni kampanya

0
970

Fiat Türkiye, kompakt sedan sınıfındaki modeli Fiat Linea’nın 1.3 litre 90 HP’lik Multijet motorlu versiyonunda geçerli olacak yeni bir satış kampanyasına start verdi.

Fiat’tan yapılan açıklamaya göre, uluslararası ödüllü Bursa’daki fabrikasında yüksek standartlarda üretilen Fiat Linea’nın benzinli ve dizel motorlu versiyonlarının fiyatları eşitlenerek, ”Benzinliden Daha Pahalı Dizel” kavramının kökten değiştirilmesi amaçlanıyor.

Bu bağlamda ”Benzinli Fiyatına Dizel Fiat Linea” kampanyasıyla Actual ve Active Plus donanımlı Fiat Linea’nın 1.3 litre 90 HP’lik Multijet motorlu versiyonlarına, 1.4 litre benzinli Fiat Linea fiyatına satın alınabilme imkanı sunuluyor.

100 km’de ortalama 4.9 litrelik yakıt tüketim değeriyle satın alırken de kullanırken de tüketici dostu olan 1.3 litre Multijet motorlu Fiat Linea, hem estetik tasarımı hem de boyutlarıyla ekonomik sedan müşterilerini beklentilerini karşılayabiliyor.

500 litrelik bagaj hacmi, arka koltuklarının yatırılmasıyla 870 litreye kadar yükselen Fiat Linea, kalabalık aileler ve uzun yolculuklar için gerekli yükleme alanı sunabiliyor.

Koç Fiat Kredi çatısı altında yer alan Fiat Finans aracılığıyla ise yüzde 0.85’den başlayan faiz oranları, 494 liradan başlayan taksit ve 48 aya varan vadelerle kredili satın alma kolaylıkları da yine aynı kampanya kapsamında sağlanıyor. Bununla birlikte istem dışı işsizlik durumunda ”Kredi Koruma Sigortası” ile müşterilere uygun ödeme imkanları ve güven konforu da sunuluyor.

Önceki İçerikİkinci el otomobil fiyatları arttı
Sonraki İçerikKPSS-2010/2 Yerleştirme Sonuçları Açıklandı
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz