iFunBox Nedir? iFunBox Nasıl Kullanılır?

0
9758

ifunbox-indir
İtunes programının yetersizliği ve zor ol kullanımından dolayı genelde bunun dışında kalan programlar tercih edilmektedir.Son zamanlarda ise en çok kullanılan programlardan biride ifunbox programıdır.İfunbox programı İOS cihazlar için (ipad,iphone,ipod) dosya yöneticisi olarak kullanılabilen kullanışlı bir programdır.Yani bu program ile indirdiğiniz uygulamaları ve oyunları rahatlıkla cihazınıza yükleyebilirsiniz.

iFunBox Nasıl Kurulur?
İfonbox bir ios uygulaması değildir yani telefona değil bilgisayarınıza kurulan bir programdır.iFunBox programını verdiğimiz linkten indiriniz ve daha sonra birkaç ileri işleminden sonra kolayca kurabilirsiniz.iFunBox programını buradan indirebilirsiniz.

iFunBox Özellikleri
-Cihaz dosyaları arasında gezinme, yeni dosya yükleme, indirme)
-Hızlı önizleme ve “sürükle-bırak” desteği
-Dosya silme, yeniden adlandırma, taşıma
-İpa dosyalarını yükleyebilirsiniz

1-Programı indirip yüklediğinizde aşağıdaki gibi bir menü ile karşınıza gelecektir.
i-funbox-iphone

2-iPhone / iPad / iPod touch cihazınızı USB kablosu ile bilgisayara bağlayınız.Bağladığınız zaman aşağıdaki resimdeki gibi bir görüntü karşınıza gelecektir.Eğer ios 7 kullanıyorsanız karşınıza bir uyarı çıkacaktır.Güven yada Güvenme seçeneğidir.Güven derseniz cihaz bağlantısı sağlanacaktır.

3-Cihazda bulunan uygulama dosyalarınıda aşağıdaki menüdeki gibi görebilirsiniz.
i-funbox-dosya-yöneticisi

Önceki İçerikNokia N79 Ekran Görüntüsü Almak
Sonraki İçerikWindows 8 Görev Yöneticisi Nasıl Açılır
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz