Her Yöne 3000 dakika, Her Yöne 2000 SMS ve Sınırsız Cepten İnternet

0
4645

 

avea

Yeni Nesil Tarife Devri Başladı! Her yöne 3000 dakika, her yöne 2000 SMS ve Sınırsız Cepten İnternet için sizi Avea’nın Yeni Nesil 3000 ve Yeni Nesil 3000 Ekstra tarifelerine bekliyoruz!

Tarifeler 30 Nisan 2012 tarihine kadar yeni müşteri alımına açık olacaktır.

– Tarifeler kapsamında yurt içi her yöne 3000 dakika, yurt içi her yöne 2000 SMS ve yurt içi sınırsız cepten internet kullanım hakkı sunulacaktır.

– Her fatura döneminde 2 GB’ın üzerindeki internet kullanımları için internet erişim hızı 128 Kbps’a inecek olup internet erişimi bu hızla devam edecektir.

– Tarifelere numara taşıma, yeni hat alımı, Avea’nın faturalı ve faturasız tarifelerinden geçiş yoluyla kayıt olunabilir.

– Tarifelere numara taşıma, yeni hat alımı, Avea’nın faturasız tarifelerinden geçiş yoluyla Avea bayilerinden kayıt yapılabilir. Avea’nın faturalı tarifelerinden ise Avea bayileri, Avea Müşteri Hizmetleri ve SMS aracılığıyla geçiş yapılabilir.

– SMS aracılığıyla Yeni Nesil 3000 Ekstra tarifesine geçmek için SOZ HEPSI3000, Yeni Nesil 3000 tarifesine geçmek için HEPSI3000 yazılıp 6363 kısa koduna ücretsiz SMS gönderilmesi gereklidir.

– Yeni Nesil 3000 Ekstra tarifesi sadece 12 fatura dönemi boyunca Avea’nın faturalı tarifelerinde kalacağına dair taahhütte bulunan müşterilerimize açıktır. Taahhüt vermek istemeyen müşterilerimiz Yeni Nesil 3000 tarifesine kayıt olabilirler.

– Yeni Nesil 3000 Ekstra tarifesinin aylık ücreti; numara taşıma, yeni hat tesisi ve Avea’nın faturalı ve faturasız tarifelerinden geçiş yapan müşteriler için 12 fatura dönemi boyunca 85 TL, sonrasında 97 TL’dir.

– Yeni Nesil 3000 tarifesinin aylık ücreti numara taşıma, yeni hat tesisi ve Avea’nın faturasız tarifelerinden geçiş yapan müşteriler için ilk 6 fatura dönemi boyunca 85 TL, sonrasında 97 TL’dir. Avea’nın faturalı tarifelerinden geçiş yapan müşteriler için 97 TL’dir.

– Tarifeler kapsamında sunulan her yöne dakikaların tüketilmesi durumunda her yöne konuşmalar 41.5 Kr/dk ile ücretlendirilecektir.

– Tarifeler kapsamında sunulan her yöne SMS’lerin tüketilmesi durumunda her yöne SMS’ler 41.5 Kr/SMS ile ücretlendirilecektir.

– Yeni Nesil 3000 Ekstra tarifesine kaydolup ilk 12 fatura dönemi içerisinde hat iptali yapan, diğer operatörlere numarasını taşıyan, Avea’nın faturasız tarifelerine geçen müşterilerin son faturalarına tarifenin 12 fatura dönemi sonundaki ücreti üzerinden tarifede kaldıkları süre içerisinde uygulanan indirim tutarları toplamı cayma bedeli olarak yansıtılacaktır. Tarifede olup Avea’nın diğer faturalı tarifelere geçiş yapan müşterilere cayma bedeli yansıtılmayacaktır; ancak taahhüt karşılığı sunulmakta olan aylık ücret indirimleri yeni tarifelerinde devam etmeyecektir.

– Tarifeler kapsamında sunulan her yöne dakikalar, yurt içi olmak şartıyla şebeke içi, ev, iş, diğer operatörler ve Avea ile anlaşmalı sabit telefon hizmeti veren işletmeciler yönlerini kapsamaktadır.

– Tarifeler kapsamında sunulan her yöne dakikalar; yarışma servisleri, sohbet hatları, tüm katma değerli hizmet sunulan numaraları ve özel servis numaralarına doğru yapılan aramaları, KKTC dahil yurtdışı, faks, data, WAP aramalarını kapsamamaktadır. Tarife kapsamındaki her yöne dakikalar ile görüntülü aramalar yapılabilir. 444 ile başlayan numaralar arandığında arama başına KDV-ÖİV dahil 40 kr olarak ücretlendirilecektir.

– Tarifeler kapsamında sunulan SMS’ler sadece yurt içi gönderiler için geçerlidir. Yurt dışı, KKTC, katma değerli servis ve özel servis numara gönderimlerinde ve web SMS olarak kullanılamaz.

– Tarifelere kayıt olan müşterilerimiz Nokia 500 ve Nokia Asha 303 Cihaz Kampanyası’ndan faydalanabilirler.

– Tarifeye kayıt olan müşterilerimiz Paket Aşımlarınız Bizden kampanyasından faydalanabilirler.

– Bir fatura dönemi içerisinde kullanılmayan tarifeler kapsamında sunulan dakikalar ve SMS’ler ilgili fatura dönemi sonunda silinecektir. Tarifeler kapsamındaki dakikalar, SMS’ler ve internet kullanım hakkı devredilemez ve 3. şahıslara transfer edilemez.

– Tarifeler kapsamında sunulan sınırsız internet avantajı yurt içinde Internet APN ve WAP APN üzerinden gerçekleştirilecek kullanımları kapsamaktadır.

– Faturalı hattan faturasız hatta geçiş, diğer operatörlere numara taşıma, hat iptali yapılması durumunda çıkan son faturaya tarife aylık ücretinin tamamı yansır. Yeni hat alımı, faturasız hattan faturalı hatta geçiş sonrası çıkan ilk faturaya ise 15 günden fazla kullanım yapılmış ise aylık tarife ücretinin tamamı, 15 günden az kullanım yapılmış ise kullanılan gün ile orantılı tarife aylık ücreti yansır.

– Tarifelerdeki müşterilerimiz, bireysel faturalı müşterilerimize sunulmakta olan konuşma, mesajlaşma ve cepten internet paketlerini alabilirler. Paket sahibi olan müşterilerimizin yurt içi her yöne konuşmaları ve mesajlaşmaları öncelikli olarak paketlerden, sonrasında tarifeler kapsamındaki dakika ve SMS hakkından düşecektir.

– Taraftar, TTNET ve Diğer İşbirliği tarifelerinden tarifeye geçiş yapan faturasız müşteriler, Avea’nın faturasız tarifelerinden geçiş yapan müşterilerle aynı koşullarla tarifeden faydalanacaklardır.

Önceki İçerikAvea Her Yöne 200 dakika, Her Yöne 2000 SMS ve 200 MB
Sonraki İçerik6-7 ve 8. Sınıf Takdir Teşekkür Hesaplama
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz