Avea Her Yöne 200 dakika, Her Yöne 2000 SMS ve 200 MB

0
1887

avea
Avea Her Yöne 200 dakika, Her Yöne 2000 SMS ve 200 MB

 

Hangi tarifelere taahhüt vererek kayıt olunabilir?
Yeni Nesil 200 Ekstra tarifesine sadece 12 fatura dönemi boyunca Avea’nın faturalı tarifelerinde kalacağına dair taahhütte bulunan müşterilerimiz kayıt olabilirler. Taahhüt vermek istemeyen müşterilerimiz Yeni Nesil 200 tarifesine kayıt olabilirler. Numara taşıma, yeni hat alımı ve Avea, Taraftar, TTNET ve diğer İşbirliği faturalı ve faturasız tarifelerinden geçiş yoluyla Yeni Nesil 200 Ekstra ve Yeni Nesil 200 tarifelerine kayıt yapılabilir.

 Nasıl taahhüt verilebilir?
Numara taşıma, yeni hat alımı ve Avea’nın faturasız tarifelerinden geçiş yoluyla kayıt olacak müşterilerimizin Avea bayilerinde tarifeye kayıt esnasında taahhütname imzalamaları gerekmektedir. Avea’nın faturalı tarifelerinden geçiş yoluyla kayıt olacak müşterilerimiz ise Avea bayileri, Müşteri Hizmetleri ve SMS aracılığıyla taahhüt verebilirler.

 Taahhüt veren müşterilerimiz için Yeni Nesil 200 Ekstra tarifesinin ücretlendirme detayları nelerdir?
Numara taşıma, yeni hat tesisi ve Avea’nın faturasız tarifelerinden geçiş yoluyla kaydolan müşterilerimiz için tarifenin aylık ücreti 12 fatura dönemi boyunca 20 TL, sonrasında 25 TL’dir. Avea’nın faturalı tarifelerinden geçiş yapan müşteriler için 12 fatura dönemi boyunca 25 TL, sonrasında 30 TL’dir.

 Yeni Nesil 200 Ekstra tarifesine kayıt olunabilmesi için ne kadar süre taahhüt verilmesi gerekmektedir?
12 ay boyunca Avea faturalı hat kullanıcısı olunması yeterlidir.

 Yeni Nesil 200 Ekstra tarifesinde hangi durumlarda taahhüdüm geçersiz olur?
Tarifeye kaydolduktan sonra ilk 12 fatura dönemi içerisinde hat iptali yapan, diğer operatörlere numarasını taşıyan, Avea’nın faturasız tarifelerine geçen müşterilerimizin son faturalarına, tarifenin 12 fatura dönemi sonundaki ücreti üzerinden tarifede kaldıkları süre boyunca uygulanan aylık indirim tutarlari toplami cayma bedeli olarak yansıtılacaktır. Faturalı başka bir tarifeye geçiş durumunda cayma bedeli ödenmez, ancak tarifeye özel sunulan aylık ücret indiriminden yararlanılmaya devam edilmez.

 Tarife taahhütnamesi için tıklayınız. (Numara Taşıma, Yeni Hat Tesisi ve Avea, Taraftar, TTNET ve Diğer İşbirliği faturasız tarifelerinden geçiş yapan müşteriler için)

Tarife taahhütnamesi için tıklayınız. (Avea’nın faturalı tarifelerinden geçiş yapan müşteriler için) 

Önceki İçerikAvea 19 TLye 1 Gb internet paketi nasıl yapılır?
Sonraki İçerikHer Yöne 3000 dakika, Her Yöne 2000 SMS ve Sınırsız Cepten İnternet
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz