Google Play Store Silindi Geri Nasıl Yüklenir?

40
40498

Android işletim sitemi cihazların piyasada artmasından sonra bunun doğrultusundada arızaları ve teknik sorunlarıda artmaya başladı.Gerek uygulama hataları gereksede yazılımsal sistem hataları ile çözümleri olmasına rağmen çoğu zaman canımızı sıkabiliyor.
Not : Kullandığınız işletim sisteminin Android 2.2 veya üzeri bir işletim sistemine sahip olması gerekiyor.Aksi halde yükleyeceğiniz google play uygulaması desteklememe yada sorunlar çıkartabilir.
İlk olarak google ile ister arayınız istersenizde bizim eklediğimiz google play store apk dosyasınız indiriniz.Bu dosyayı indirdikten sonra data kablosu ile telefonu bağlayınız ve cihaza yükleyiniz.Daha sonra ise apk dosyasını çalıştırınız eğer yükleme işlemi olmassa Telefonumuzda Android Market yüklü olabilir. Bunu kaldırmamız gerekiyor. Ananemü > Ayarlar > Uygulamalar >Uygulamaları Yönet > Hepsi > Android Market > Kapatmaya Zorla adımlarını takip ederek telefonumuzdan kaldırabiliriz.

Google Play Apk

Yukarıdaki işlemi yaptıysanız kurulum işlemi için tekrar başlayınız.Yükleme işlemi büyük ölçüde sıkıntısız olacaktır.İlk kurulumda nasıl ismi ilk olarak android market ise siz bu işlemi yaptıktan sonra google play olarak değişecektir.

Önceki İçerikİnternet Explorer Ayarları Nasıl Sıfırlanır?
Sonraki İçerikFacebookda İstemediğiniz Uygulamaları Kaldırın
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

40 YORUMLAR

  1. merhaba ben birkaç gün önce telefonum açılmadığı için format attım sonra düzeldi ama içindeki bütün uygulamalar silindi google play store de dahil olmak üzere şimdi indirmeye çalışıyorum ama cihaz yok deyip indirmiyor onu nasıl geri yükleyebilirim?

  2. Merhaba benim daha büyük sorunum var benim telefon rootlu ve rom manager ile gooogle 4.3 romunu yüklemeye çalıştım fakat verileri yedeklememiştim bu işlemi yaptıktan sonra telefonda google play hizmetleri durdu ve google play store durdu gibi hatalar alıyorum şuanda titanium backup ile dondurdum fakat yedek almadım nasıl bu işlemi çözebilirim lütfen yardım edin… !

  3. Ben google play storenin guncellemelerini kaldirdim sonra apk sini indirdim ama yeterli alan yok diyor.Yer aciyorum yine kurulmuyor lutfen yardim edin bit cevap yazin…

  4. Ben google play storenin guncellemelerini kaldirdim sonra apk sini indirdim ama yeterli alan yok diyor.Yer aciyorum yine kurulmuyor lutfen yardim edin

  5. İyi günler.Dün kaskodan değişimle yeni sony xperia z3 cihazım geldi.Ama cihazın içinde google playstore yok.Google adına hiç bir uygulama yok.Hesap ekle bölümündede google yer almıyor.Bu yüzden hiç bir uygulamayı indiremiyorum.Ne yapmam gerekiyor?

  6. tabletime virus programi yukledim ardindan uygulamalara sifre var tum uygulamalara koydum e simdixe sifreyi unuttum ne ayarlara girebiliyorum nede google play store ye bana yardim ediin
    tum uygulamalari silersem ayarlar falan geri gelimi yardim exin lutfennn
    tabletimin markasi samsung tab 4

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz