Facebookda İstemediğiniz Uygulamaları Kaldırın

2
1147

facebook-silmek
Facebook üzerinden oynadığınız ve kullandığınız uygulamarın zamanla popülaritesi düşüyor ve kullanmamaya başlıyorsunuz.Siz oynamasınızda sayfanızda paylaşımları geliyor yada size davetler gelmeye devam ediyor.Bu gelen bildirim isteklerini başka bir konumuzda anlatmıştık.Bildirim silme istediğiniz buradan takip edebilirsiniz.

Şimdi ise kullanmadığınız uygulamaları nasıl silebilirsiniz yada kaldırabilirsiniz onu göreceğiz.İlk olarak hesap ayarlarına giriniz.Hesap ayarlarına sağ üstte bulunan çark işaretinden girebilirsiniz.Daha sonra ise sağ taraftan uygulamalar bölümüne giriniz.Karşınıza çıkan yeni sayfadan istemediğiniz uygulamayı karşısında bulunan çarp işareti ile kaldırabilirsiniz.
facebook_uygulama_silme

Kaldırmak istediğiniz uygulamanın çarpı işaretine tıkladığınız zaman size yukarıdaki gibi bir uyarı ile gelecektir.Facebook’taki tüm StumbleUpon hareketlerini sil dediğiniz zaman bu uygulama size hiçbir zaman görünmeyecektir.
facebook_uygulama_kaldirma

Önceki İçerikGoogle Play Store Silindi Geri Nasıl Yüklenir?
Sonraki İçerikİphone 5S Arkaplanları
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

2 YORUMLAR

  1. ıstemedığin uygulamaları kaldırıyorum faceyı kapatıp açtığımda yınede gelıyor
    benım paylaşmadığım ve ıstemedıgım begenıler kendılığinden beğenıyor
    sınır bozucu bır iş oldu kendiliğinden vıdeo ve yazılar gönderıyor
    yardımcı olursanız sevınırım saygılar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz