Google Play Store İngilizce oldu nasıl düzeltirim

0
1725

Bildiğiniz gibi Android işletim sistemine sahip akıllı cihazlarda uygulama,oyun vb. indirme işlemlerini Google Play üzerinden yapabiliyoruz.Android cihazlar için firmalar birçok güncelleme yayınlamaktadır.Bu güncellemelerden biriside Google tarafından Google Play için geldi.Ancak bu güncellemeden sonra Google Play Store İngilizce oldu ve hatanın doğruluğunu Google’da onayladı.Yani son olarak Google Play güncellemesi yaptıysanız büyük ihtimal google play ingilizce olmuştur.

Peki ingilizce olan Google Play Store nasıl Türkçe yapılabilir ve Türkçe yapmak için neler yapmamız gerekmektedir.
Bu işlem son güncelleme ile karşılaştığınız bir durumdur.Yani Google Play Store güncellendiği için gelen bir hatadır.Güncelleme durumunu ortadan kaldırdığınız zaman İngilizce’den Türkçe dil seçeneğine geçecektir

google-play-ingilizce-oldu

Ayarlar – Genel -Uygulamalar menüsüne giriş yapıyoruz.Google Play’i seçiniz. Bazı telefonlarda Güncellemeleri Kaldır seçeneği görülecektir, dokunup kaldırın. Güncellemeleri kaldır göremiyorsanız sağ üstte bulunan üç noktaya dokunun. Güncellemeleri kaldır seçeneği belirecektir. Google Play Store’a tekrar girdiğinizde Türkçe olduğunu göreceksiniz.

Önceki İçerikKombi Bakımı Nasıl Yapılır?
Sonraki İçerikYandex Şifre Değiştirme
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz