Google Play Store Güncelleme

0
637

Google Play Store Güncelleme – Play Store Nedir
Android tabanlı telefonların kullandığı bir market uygulamasıdır. Bu uygulama ile kişiler telefonlarına ihtiyaçları ya da istekleri doğrultusunda uygulama indirebileceklerdir. Bu bahsedilen uygulama kategorileri içerisinde oyunlar, programlar, yardımcı uygulamalar ve telefonunuzu özelleştirebileceğiniz diğer uygulamalar bulunmaktadır.
Play Store Nasıl Kullanılır?
Android tabana sahip telefonlar için geçerli olan bu play store market uygulaması ile telefonunuzu kendinize göre özelleştirebilirsiniz. İsteğinize göre telefon arka plan için bir tema seçebilir ya da size uygun bir tema fotoğrafı bulabilirsiniz. Oyun ile çok ilgili iseniz aynı şekilde uygulama içerisinde birbirinden farklı çeşit ve türdeki oyunlar içerisinde bir gezintiye çıkabilir ve sevdiğiniz bir oyunu telefonunuza indirebilirsiniz.

Telefon içerisinde uygulamalar kısmında siz kendiniz indirmeden bu marketi bulabilirsiniz. Market uygulamasına girdiğinizde karşınıza en popüler oyunlar ve diğer kategori seçenekleri çıkacaktır. Burada üst arama yerine basarak istediğiniz bir arama yapabilirsiniz. Karşınıza çıkacak olan seçeneklerden birine tıklayarak oyun ile ilgili daha detaylı bir bilgi ekranı karşınıza çıkacaktır. Burada oyun ile ilgili fotoğraflar ve altta yorumlar kısmına ulaşabilirsiniz. Ve dilediğiniz taktirde oyunu indirebilirsiniz. Yalnız burada bazı oyunlar ücretsiz olduğu gibi bazıları da ücretlidir. ( bu arada ben oyun üzerinden örneklendirme yaptım ama hepsi için geçerli ) Play store uygulama içerisinde ayarlar ve ödemeler kısmına girerek uygun bir ödeme yöntemi seçip onaylarsanız, market içerisinde uygulamaları kolaylıkla satın alabilirsiniz.

Google Play Store Güncellemesini Neden Yapmalıyız ?
Aklınıza gelebilecek herhangi bir program içerisinde kullanmakta olduğunuz yazılımsal özelliklerin gerek zaman içerisinde gerekse dışarıdan diğer kullanıcıların istek ve şikayetleri üzerine yapılan yenilik ve geliştirmelerin aynı zamanda kullanıcılara aktarılma işlemidir ve Google Play Store Güncelleme işlemi yapılmalıdır. Bu bağlamda bu uygulamayı kullanan kişilerin daha iyi özelliklere sahip ve daha güvenli olacak olan yeni yazılımsal özellikleri güncellemeleri onlar açısından son derece yararlı olacaktır. Güncelleme işlemi telefonlarının içindeki market uygulama özelliklerindeki güncelleme ayarlarından yapılabilmektedir. İstenirse elle, istenirse otomatik olarak bu güncelleme ayarları yapılabilmektedir. Güncellemeler telefon ve uygulamaların sağlığı açısından son derece önemlidir.

Önceki İçerikİphone 8 Teknik Özellikleri
Sonraki İçerikÖğretmen Olmak İçin Hangi Okulu Okumalıyım?
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz