Google Görseller Neden Açılmıyor

0
4072

Google Görseller Neden Açılmıyor
Bildiğiniz gibi en çok kullanılan ve her türlü sonuca erişebildiğimiz arama motoru Google ve ne ararsak doğru yada yanlış erilebiliyoruz.Bu sadece ülkemizde değil dünyanın en büyüğü diyebiliriz.Google üzerinden tüm aramaları gerçekleştirebiliriz.Bu aramaları ise Google üzerinden hızlı ve güvenilir bir şekilde yapabilirsiniz.Bugün itibariyle ise Google üzerinden bir arama sonu ortaya çıktı.Görsel arama bölümünde yapılan aramalarda çıkan sonuçları açamıyoruz yada tıklama işlemi yapamıyoruz.Hangi tarayıcı olursa olsun sorun devam etmektedir.Belirli aralıklarda sorun ortadan kalkıyor ama genel olarak sorun devam ediyor..

Söz konusu hata Google Chrome, Mozilla ve Opera gibi popüler tarayıcıların hepsinde ortaya çıkıyor. Görsel aranmak istendiğinde çıkan sonuçların devamı da gelmiyor; bunun yanında yeni arama yapıldığında hep ilk arama çıkıyor. Bu konuda henüz Google tarafından bir açıklama gelmedi. Fakat sorunu çözmek için bazı işlemler yapabilirsiniz:
Google Görseller Neden Açılmıyor
-Google Chrome tarayıcınızı güncelleyin ve yeniden başlatın.
-Diğer tarayıcılarınızı da güncelleyip tekrar başlatarak deneyebilirsiniz.
-Tarayıcınızda javascript e izin verin.
-Gizli sekmede arama yapın.
-Opera tarayıcısının VPN hizmetini aktif edip, arama yapın.

Not : Sorun halen devam etmektedir.Yukarıdaki işlemleri deneyiniz ve tekrar arama yapmayı deneyiniz.Eğer halen devam ediyorsa resimleri sağ tıklayarak farklı bir pencerede açabilirsiniz.

Çözüm olarak ise Google Chrome üzerinden kullanım yapıyorsanız Gizli Sekme olarak açabilirsiniz.Açılan gizli sekme üzerinden görsel arama yaparak sorunun çözüldüğünü göreceksiniz.Diğer bir seçenek ise görsellerde arama yaptığınız zaman sağ tıklayınız ve görseli farklı bir sekme olarak açarsanız görseli görebilir ve kullanabilirsiniz.

Önceki İçerikFiat Egea 1.6 E-Torq 110 HP Otomatik Lounge Özellikleri
Sonraki İçerikFiat Egea 1.6 E-Torq 110 HP Otomatik Urban Özellikleri
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz