Google Glass ile Facebook Profili Bulma

0
1149

indir (1)
Google tartışmasız dünyanın en büyük teknoloji firması. Firma içinde çalışan binlerce insandan Google ürünü sayısız ürüne dek her şey teknolojinin gelişmesine ve insanlara daha iyi hizmetin birer simgesi. Kurulduğu günden bugüne dek hiç bir firma insanlık tarihini Google kadar etkilemedi. Ve Google markasının son harika ürünü giyilebilir teknolojilerin gözdesi olan Google Glass ile kullanıcılar büyülenmeye devam ediyor.
Google Glass’ın bu yıl içinde küresel pazarda satışa sunulması beklenirken ardı ardına gelen haberlerle Google Glass için yeni özellikler ortaya çıkmaya devam ediyor. Bu haberlerin sonuncusu ise Google Glass teknolojisinin hangi boyutlarda olabileceğinin en güzel örnekleri ile dopdolu.
Hürriyet’in haberine göre Google Glass için insan ilişkileri ve toplumsal yapıyı kökten etkileyecek bir uygulama geliştirildi. Google Glas ile karşınuzdaki kişinin Facebook ve diğer sosyal ağ bilgilerine anında ulaşabileceksiniz. Hatta verilen detaylara göre kişinin ne hissettiğini bile Google Glass size gösterecek.
Hürriyet’in haberine göre giyilebilir teknolojiler hızla gelişmeye devam ederken Google Glass henüz piyasaya sürülmemiş olmasına rağmen adından inaılmaz bir şekilde söz ettirmeyi başarıyor.
indir
Google Glass için, İsrail merkezli bir firma olan Infinity AR şirketi tarafından geliştirilen uygulama ile karşınızdaki kişiye ait Facebook profilini öğrenebileceksiniz. Bu noktadan sonra o kişi hakkında epey bilgi sahibi olmuş olmanıza ek olarak Google Glass geliştirilen uygulama ile kişinin o anki ses tonunu ölçerek neler hissettiğini de size aktaracak.
Infinity AR çekilen tanıtım filmi ile geliştirilen uygulamaya dair kullanım sürecini de gözler önüne seriyor. Eğer Google Glass bu uygulama ile başarılı şekilde adaptasyon sağlayabilirse büyük olasılıkla 2014 yılı Google’ın yılı olacaktır.

Önceki İçerikYouTube 2160P Seçeneğini Ekledi
Sonraki İçerikGoogle Otomobil Piyasasına Adım Attı
En güzel kayboluş tarihi bir kentin sokaklarında olur, en güzel unutuş sevdiğiniz bir romanın sayfalarında olur, ama her ikisi de geçicidir. Webmaster, seo uzmanı, sosyal medya uzmanı, amatör fotoğrafçı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz