Ghost Recon Wildlands Sistem Gereksinimleri

0
1357

Ghost Recon Wildlands Sistem Gereksinimleri
Çıkartılan FPS oyunlarından daha farklı bir oyun şekli tasarlanan Ghost Recon Wildlands 7 Mart 2017′ de piyasaya sürüldü.Oyunu PlayStation 4, Xbox One ve Microsoft Windows platfromlarda olanak sağlamaktadır. Bu platfromlardan herhangi bir tanesine sahip iseniz ve istenilen sistem gereksinimlerine sahipseniz oyun içerisinde oynayış tarzına bağlı olarak oyun tamamıyla zevkinize kalmış.
Oyun içerisinde uyuşturucu baronuna karşı olan bir tim savaşıyorsunuz. Saldırı taktiklerini belirlemek size kalmış. Saldırı için gündüz ve ya gece şeklinde ve hava şartlarından istediğinize göre saldıra bilmeniz mümkün olarak gözükmektedir. Tabi ki saldırı yapacağınız hava şartlarının avantajı ve dezavantajı da bulunmakta. Oyun içerisinde bulunan bütün araçları kullanabilme imkanları sunulmuş. Bu seçeneği ile biraz daha çeki gelmektedir. Saldırı için isterseniz normal arazideki araçlar ile isterseniz helikopter ile saldıra biliyorsunuz. Saldırıda ayrıca karakterle ile destek sağlamakta mümkün. Hakim bir nokta Sniper desteği ile ağır çatışmalara girebilirsiniz.

Diğer FPS oyunlarından farklılaşmaya başlayan oyunu oynayabilmek için bilgisayar için minimum özellikleri; kullana bileceğiniz işletim sistemi olarak Windows 7 SP1, Windows 8.1 ve ya Windows 10 (64bit), bilgisayar işlemcisi Intel Core i5-2400S ve ya AMD FX-4320, 6 GB RAM, Nvidia GeForce GTX 660 ya da AMD Radeon R7 260X (2 GB) ekran kartı ve 50 GB’ lık kullanılabilir alana ihtiyaç duyulmaktadır.
Daha yüksek performansta oynamak için gerekli olan maksimum (önerilen) özelliklere baktığımızda ise; yine kullanabilir boş alan olarak 50 GB gerekmektedir. Daha yüksek grafik için Nvidia GeForce GTX 970 ya da AMD Radeon R9 Fury (4 GB), bilgisayar işletim sistemi olarak da Service Pack 1 yüklü Windows 7 işletim sistemi, Windows 8.1 ve ya Windows 10 işletim sistemi (Sadece 64 bit), işlemci olarak Intel Core i7-3770 3.5 GHz ya da AMD FX-8350 4.0 GHz ve 6 GB’ lık RAM ihtiyacı bulunmaktadır.
Oyun içerisinde dört kişilik olan özel timi çok oyunculu olarak oynayabilmek için olanak sağlamaktadır. Kendi özel tim ekibinizi oluşturarak arkadaşlarınız ile aksiyon yaşayabilirsiniz.

Önceki İçerikSamsung Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus Tanıtıldı
Sonraki İçerikSamsung Cihazlarda Yazılım Güncelleme
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz