Galaxy Note 4 Ekran Görüntüsü Nasıl Alınır

0
19655

Samsung firmasının çıkarmış olduğu Galaxy Note 4 geçtiğimiz günlerde ülkemizde de satışa sunuldu.Diğer cihazlar göre daha farklı bir görünüme ve özelliklere sahip olan Note 4 yeni kullanıcılar için farklı olabilir.Bizde bu cihaz için bir özelliğinin nasıl kullanılacağını anlatacağız.Diğer android cihazlarad ekran görüntüsü nasıl alınıyor ise Note 4 modelindede ekran görüntüsü nasıl alınır onu göreceğiz.

İlk olarak klasik olarak yapılan yöntemdir.Bu telefonunuzun orta tuşue ve güç düğmesi ile yapılan yöntemdir.Orta tuş ve güç düğmesine aynı anda basılı tutunuz ve kısa süre bekleyiniz.Click sesi ile resim alma işlemi tamamlanacatır ve galeri bölümünden ScreenShot klasörü altına kayıt edecektir.

Diğer bir yöntem ise TouchWiz yöntemi..Bu yöntem Galaxy S3, S4 ve Note 3’te bulunan bir yöntemdir.Bu yöntem için telefonunuzun Hareketler ve El Hareketleri modunun açık olması gerekmektedir.Bu mod açık olduğu zaman sağdan sola el hareketi sayesinde ekran görüntüsü almış olacaksınız.

note2-ekran-görüntüsü-alma

Önceki İçerikYurtdışından Gelen Telefonu Açtırma
Sonraki İçerik600-800 TL’ye Alınabilecek En İyi Telefon
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz