600-800 TL’ye Alınabilecek En İyi Telefon

0
3346

telefonu-bilgisayara-baglamak
Soruyu Gönderenin Adı :Ahmet  / Mail Adresi:

Ziyaretçimiz Tarafından Sorulan Soru: Telefon almak istiyorum ama bütçem biraz az yani 600-800 TL arasında alınabilecek en iyi telefon sizce hangisi olabilir?

Cevap : Buradaki aslında belirttiğiniz bütçeye çok fazla telefon seçeneği bulunuyor.İlk olarak yeni güncellemelerde sıkıntı yaşatmayacak bir telefon olmalıdır.Yani hızlı bir model alırsanız sizin için daha iyi olacaktır.Bunun içinde işlemci hızı ve ram miktarına dikkat etmeniz gerekiyor.Sizin bütçeniz ve hız durumunu göz önüne getirirsek sizen önerebileceğim cihaz sizin bütçenizden 80 TL farkla General Mobil Discovery 2 olacaktır.

cihaz özellikleri gerçekten parasının hakkınız veriyor diyebilirim. İşlemci hızı olarak 2 ghz ve ram olarakda 2 gb ram miktarına sahiptir.13 mp kamera ve 5 mp ön kameraya sahip yani resim çekimleriniz ve selfie çekimleriniz daha net olacaktır.

Diğer bir önerim ise Asus Zenfone 6 modeli olabilir.Bu cihazda 800 TL civarı ve son zamanlarda en çok satılan cihaz olarak söyleyebilirim.İşlemci Hızı (Mhz): 1.6 GHz ,Kamera Çözünürlüğü(Piksel): 13 MP yani yani 800 TL alınabilecek bir cihaz olarak tanımlanabilir.

samsung ve LG serisinde bu tarz cihazlar bulmak biraz zor olabilir.Yani bütçenizi aşabilir.Araştırdıklarım ve aklıma gelenler bunlar biraz daha araştırma yaparsanız birkaç bütçenize uygun cihaz daha bulabilirsiniz.

Önceki İçerikGalaxy Note 4 Ekran Görüntüsü Nasıl Alınır
Sonraki İçerikTelefonumda Güvenlik Kodu Var
En güzel kayboluş tarihi bir kentin sokaklarında olur, en güzel unutuş sevdiğiniz bir romanın sayfalarında olur, ama her ikisi de geçicidir. Webmaster, seo uzmanı, sosyal medya uzmanı, amatör fotoğrafçı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz