Galaxy J7 2016 Nasıl Format Atılır?

0
1443

Galaxy J7 2016 Nasıl Format Atılır
Herkesin karşılaşabileceği sorunlardan biri olan telefonun yavaşlaması problemi bazen daha da kötüsü olan çökme noktasına kadar varabiliyor. Bu tarz durumlarda son çare olarak telefona format atmanız gerekiyor. Bugün sizlere bu format atma işleminin nasıl gerçekleşeceği ile ilgili birli vereceğiz.
Format atma işleminde öncelikle telefonunuzda ne var ne yok tüm bilgilerinizin silineceği konusunda uyarımızı yapalım. Bu tarz durumlar ile karşılaşmamak adına belli zaman periyotları içerisinde telefonunuzun yedeklemesini yapmayı unutmayınız.

Eğer telefonunuz sadece yavaş ise yani tamamıyla işlemleri gerçekleştirememe durumuna gelmedi ise, telefonunuzun ayarları kısmından kolaylıkla bu işlemi yapabilirsiniz.
Menü – Ayarlar – Yedekle ve Sıfırla – Fabrika Ayarlarına Sıfırla – Telefonu Sıfırla – Herşeyi Sil
Bu işlemleri gerçekleştirdiğinizde format atma işleminiz başarı ile sonuçlanacaktır.Şimdi ise işlerin biraz daha zor boyutlara ulaştığını varsayalım. Bu durumda telefonunuz artık sizinle iletişimizi kestiyse geriye yapacak tek bir yol kalıyor.
Öncelikle telefonunuzu kapatıyorsunuz. 
Telefonunuz kapalı halde önünüzde dururken HOME+SESİ YÜKSELT tuşlarına basılı tutarken AÇMA(POWER) tuşuna basıyorsunuz.

Bu işlem telefonunuzun ekranına Samsung yazısı gelene kadar devam edecek ve yazı geldiğinde bırakacaksınız.
Ardından RECOVERY yani KURTARMA ekranı geldiğinde ise SESİ AZALT tuşunun yardımı ile WİPE DATA/FACTORY RESET ‘i seçiyorsunuz ve AÇMA(POWER) tuşuna basıyorsunuz.
Yes’i seçerek tekrar AÇMA(POWER) tuşuna basıyoruz
Karşınıza gelecek olan ekranda REBOOT SYSTEM NOW u göreceksiniz. Bu seçeneği tıklayarak POWER tuşuna basarak devam ediyorsunuz. İşleminiz burada tamamlanmış olacak ve format atmış olacaksınız.

Önceki İçerikYerden Isıtma Sistemi Nedir Nasıl Çalışır ?
Sonraki İçerik112 Acil Servis Nedir?
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz