Fotojenik Görünmenin Yolları

0
1064

1- İNCE GÖRÜNÜN

Bir omzunuz kameraya, diğeri ise zıt yöne bakacak şekilde vücudunuzu döndürün. Bu daha ince görünmenizi sağlar.

2- RUJ RENGİNE DİKKAT EDİN

Böğürtlen tonlarında ışıltılı bir ruj herkese yakışır. Flaş patladığında sizi donuk gösterecek bej tonlardan ve sert gösteren aşırı parlak renklerden uzak durun.

3- EN İYİ POZUNUZU ÖĞRENİN

Bazılarının sağ, bazılarının ise sol profili daha iyi görünür. Eski fotoğraflarınızı alıp hangilerini en çok sevdiğinize bir bakın ve bundan sonra fotoğraf çektirdiğinizde o pozu
verin.

4- BOYNUNUZU UZATIN

Yüzünüzü hafifçe ileri uzatın. Bunu yaparken kendinizi komik hissedebilirsiniz ama yüzünüzü daha ince gösterdiği ve gıdınızı gizlediği de bir gerçek.

5- GÜN BATIMINI BEKLEYİN

Dış mekan çekimleri için en iyi zaman gün batımıdır. Bu saatlerde ışık sizi çok güzel gösterir. Aşağıya doğru daha az gölge oluşacağından, göz altlarınızdaki torbalar fotoğrafta görünmez, aksine güneş, göz altındaki bölgeyi aydınlatır ve daha genç görünmenizi sağlar.

6- DOĞAL OLUN

Hareketli saçlar fotoğraflarda daha seksi görünür, bu yüzden sabitleyici ürünleri abartmayın. Saçınızın bol spreyli ya da sert görünmesini istemezsiniz.

Önceki İçerikAçık öğretim lisesi 2010 – 2011 kayıtları başladı
Sonraki İçerikDövme yaptırmak günahmı?
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz