Fifa15 Klavye Tuş Ayarları

0
5688

Fifa 2015 oyunu, tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de çok sevilmektedir. Özellikle fifa ile pes arasındaki rekabet gün geçtikçe artarak büyümektedir. Ülkemizde de bu durumda neredeyse eşit bir şekildedir. Çünkü pesi olduğu kadar, fifayı da seven kişiler var.Pes 2015 oyunu için olduğu gibi Fifa 2015 Pc versiyonunda da klavye ayarları yaparak arkadaşlarınız ile karşılıklı oynayabilirsiniz.Bizde sizler için bir klavye ayarları nasıl yapılır şeklinde bir açıklama yapmak istiyoruz.

1) Öncelikle oyuna giriyoruz ve “Customise” yazan yere geliyoruz sağ yön tuşu ile. Sonra “Settings” yazan yere gelip enter tuşuna basıyoruz.

2) Gelen ekrandan “Gameplay Assistance Settings”e giriyoruz.
3) Bu bölümde ise “Control Device” yazan yerin sağ tarafında “Keyboard Only” yazısını görene kadar sağ veya sol yön tuşuna basıyoruz.
4) Daha sonra “ESC” tuşu ile geri dönüp “Controller Settings”e giriyoruz.
5) Bahsettiğim yere girince sol tarafta klavye resmi olan bir bölüm gelecek. Burada sağ veya sol yön tuşuna yukarı tarafta “Alternate” yazısı gelene kadar basıyoruz.

fifa-2015-klavye

7) Bu ayarları yaptıktan sonra ise “ESC” tuşuna basıyoruz. Gelen ekranda “Empty” yazan bir yerin üzerine gelip “Enter” tuşuna basıyoruz ve tuşlarımız standart hale gelmiş oluyor.

W: Ara pas
D: Şut
S: Pas
A: Orta
Q: Seçili oyuncuyu değiştirme
F: Kaleciyi kontrol etme
Z: Hız kontrolü
C: İnce şut ayarı
2,4: Defansif, ofansif ayarı
1,3: Taktik ayarı

Önceki İçerikWindows 10 Kurulum Nasıl Yapılır
Sonraki İçerikWindows 10 Sistem Gereksinimleri
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz