Facebook’ta nasıl reklam verebilirim?

0
914

Aylık reklam kampanyası bütçesi 30.000 Amerikan Doları’nın (USD) altında olanlar için, kendi Facebook hesabınızı kullanarak kolayca oluşturabileceğiniz Facebook Reklamları’nı öneriyoruz.

Reklamınızın hedef kitlesini yere, cinsiyete, yaşa, anahtar sözcüğe, ilişki durumuna, iş unvanına, işyerine veya üniversiteye göre belirleyebilirsiniz. Hedef kriterlerinin her birini seçtiğinizde, hedefinizin kapsadığı yaklaşık kullanıcı sayısını size gösteririz.

Ayrıca, Facebook Reklamları için sabit bir ücret yoktur. Her tıklama başına (CPC) ya da bin gösterim başına (CPM) ne teklif vermeniz gerektiğine ilişkin önerilerimizi görmek isterseniz, hedef kriterlerinizi girmeniz ve reklam oluşturma işleminin 4. Adımına kadar ilerlemeniz yeterlidir (sonraki adıma kadar ödeme bilgisi girmeniz gerekmediğinden, bunu reklamı satın almadan yapabilirsiniz). “Teklif tahmincisi” sizinkine benzeyen reklamlar arasında o anda açık arttırmayı kazanmakta olan teklif aralıklarını gösterecektir.

Önceki İçerikFacebook Beğen özelliği nedir?
Sonraki İçerikiPhoto Aktarıcı’yı indirebiliyorum ancak yükleyemiyorum.
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz