Facebook Zaman Tüneli Onayı

0
3383

zaman_tüneli_etiketlenme
Bildiğiniz gibi dünyanın en çok kullanılan ve üye sayısı en fazla olan sosyal ağının facebook olduğunu bilmeyen yoktur.Toplamda ise 800 milyondan fazla üyesi olan ve her geçen gün büyüyen bu sosyal ortamda üye sayısının artması gibi gelen özellikler ilede kullanıcıyı kullanımda rahatlıklar sağlamaktadır.Yani tamamen sizin istediğiniz özellikler halinde düzenleyen ve oyunlar,video izleme,resim paylaşma gibi birçok aktivite ile her geçen gün büyümektedir.

Tabi resimler,videolar gibi durumlar olduğu için zamanla resimde ve video bulunan kişilerin etiketlenmesi gibi bir durumda ortaya çıkmış bulundu.Yani eklediğiniz bir resimde kimle bulunuyorsa onlarıda dahil edebilir yani etiketleyebilir ve sizinde duvarınızda paylaşıma yardımcı olabilir.

Eğer isterseniz sizin etiketlendiğiniz resimlerde ve videolarda sizin onayınız ile bu durumu ortadan kaldırabilir.Sizin onayınız olmadan etiketlenme olayını kontrol edebilirsiniz.Bu ayarları yapmak için ilk olarak zaman Hesap Ayarlarınıza giriniz daha sonra ise sol bölümde Zaman Tüneli ve Etiketleme Ayarları bölümüne geliniz karşınıza gelen 2. seçenekte ise Arkadaşlarının seni etiketlediği gönderiler, zaman tünelinde gözükmeden önce onayına sunulsun mu? şeklinde bir soru soracaktır siz bu ayarları Açık yada Kapalı yapma hakkınız bulunmaktadır.Bu ayarlardan sonra ise sizin etiketlendiğiniz tüm resim veya videolarda size sormadan zaman tünelinde paylaşım yapmayacaktır.

Önceki İçerikTurkcell Maxi Plus 5 Ekran Kilidi Kırma
Sonraki İçerikGoogle Sesli Arama Özelliği Nasıl Kullanılır?
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz