Facebook URL’m nedir?

12
32330

Kullanıcı Adları ve Kullanıcı Kimlikleri, Herkese Açık profilinizin bir parçasıdır. Bu bilgileri insanların sizi bulmasına yardımcı olmak ve bilgilerinizin sistem içi organizasyonunu sağlamak için kullanıyoruz.

Kullanıcı adınızı, insanlara verebileceğiniz veya harici internet sitelerinde paylaşabileceğiniz size özel bir profil bağlantısı (www.facebook.com/username gibi bir Facebook internet adresi) oluşturmak için kullanıyoruz. Kullanıcı Adları adınızla veya Sayfa adınızla aynı değildir, ancak genellikle benzerlik gösterir. Örneğin, Ayşen Bak adlı birisi kullanıcı adı olarak “aysen.bak” adını seçebilir ve böylece arkadaşları www.facebook.com/aysen.bak adresine giderek onun profilini ziyaret edebilir.

Facebook URL’niz veya kullanıcı adınız, kişilere verebileceğiniz veya harici internet sitelerinde paylaşabileceğiniz özel bir profil bağlantısıdır. Kullanıcı adları ve kullanıcı adının nasıl oluşturulduğu hakkında daha fazla bilgiyi buradan alabilirsiniz.

Önceki İçerikFacebookda yeni profile geçmek
Sonraki İçerikWindows 7 Kısayol Tuşları
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

12 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz