Facebook reklamları nasıl kapatılır?

0
1001
Facebook reklamları nasıl kapatılır

Facebook üzerinde birçok ayar bulunmaktadır. Bu ayarlardan biriside Facebook üzerinde karşınıza çıkan reklamları kapatmak ve onlardan kurtulmak. Genel olarak kullanıcıların yaptığı ayarlar gizlilik ayarlarıdır ama bazen kullanıcılar için engel olabilir ve onlardan kurtulmak isteyebilir. Facebook üzerinden ise reklamları kapatmak için ise birkaç ayar yaparak bu işlemi gerçekleştirebilirsiniz. Bu ayarları ise aşağıdaki gibi uygularsanız Facebook üzerinde bulunan reklamları kapatabilirsiniz.

Birisi Sayfanızı ziyaret ettiğinde, Sayfanızın sağ tarafında bulunan İnsanların Diğer Beğendikleri kısmında, sizinkine benzer Sayfaların bir listesini görebilir. Bu önerileri kapatırsanız Sayfanız, sizin Sayfanıza benzeyen Sayfaları ziyaret ettiğinde insanlara gösterilen tavsiyelerden de kaldırılır.
Benzer Sayfa önerilerini kapatmak için:
  1. Sayfanızın üst kısmındaki Ayarlar‘a tıklayın
  2. Genel kısmında Benzer Sayfa Önerileri‘ne tıklayın
  3. Bir Sayfanın zaman tünelinde insanlara beğenebilecekleri benzer Sayfalar tavsiye edilirken [Sayfa adı]’nı tavsiyelere dahil et‘in yanındaki kutunun işaretini kaldırmak için tıklayın
  4. Değişiklikleri Kaydet‘e tıklayın
Önceki İçerikFacebook reklam sorunu çözümü resimli anlatım
Sonraki İçerikAvea 14 Şubat Sevgililer Günü Kampanyası
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz