Avea 14 Şubat Sevgililer Günü Kampanyası

0
1151

Türkiye’nin en çok konuşturan operatörü olma unvanını başarılı bir şekilde elinde bulundurmaya devam eden Avea, başlattığı yeni bir kampanya ile bir kişiyi Braga-BJK maçına götürecek. Kampanyanın Facebook sayfasına girip beğenen Beşiktaş tutkunları, Beşiktaş’a nasıl aşık oldun sorusuna yanıt verecekler. En güzel yanıtı verenler arasından seçilecek bir kişi 14 Şubat 2012 tarihinde Portekiz’de oynanacak olan Braga-BJK maçını sevdiğiyle beraber izleme şansını elde edecek.

Beşiktaş taraftarı aşıklara unutulmaz bir 14 Şubat yaşatacak olan Avea, Kartalcell aboneleri arasından seçeceği bir kişiyi de Braga-BJK maçına gönderecek. Kartalcell’lilerin yapmaları gereken tek şey, AŞK yazıp bir boşluk bırakarak Beşiktaş’a nasıl aşık oldun sorusuna güzel bir cevap yazarak 1903’e SMS göndermek.Seyahat süresi boyunca tüm masrafları karşılayacak olan Avea, şanslı çiftlere 13-15 Şubat tarihleri arasında unutulmaz bir sevgililer günü kutlaması yaşatacak. Yarışmaya Facebook üzerinden katılmak isteyenler BURADAN sayfaya ulaşabilirler.

Önceki İçerikFacebook reklamları nasıl kapatılır?
Sonraki İçerikSabıka Sicil Kaydı Nasıl Alırnır?
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz