Facebook Messenger’dan Yazı Rengi Nasıl Değiştirilir?

0
7610

Hatırlarsanız daha önceki mesajlaşma programı olarak Msn Messenger programını kullanıyorduk ve Microsoft firması daha sorna bu programın yerine Skype programı ile bir değişime gidere MSN programını sonlandırdı.Son zamanlarda ise en çok kullanılan anlık mesajlaşma programı ise Whatsapp ve Facebook Messenger olarak biliniyor.Daha önceden msn üzerinden yapabildiğimiz özellikleri ise artık Facebook Messenger üzerinden yapabiliyoruz.Facebook Messenger üzerinde mesajlaşma bölümünüde bulunan yazdığımız mesajları renklendirerek yazabiliyoruz.Ayrıca diğer bir başka özellik ise istediğiniz arkadaşınıza takma isim ekleyebileceksiniz. Hatta kendi isminizi de değiştirebileceksiniz.

Facebook Messenger’dan Yazı Rengi Nasıl Değiştirilir?
Facebook Messenger anlık mesajlaşma sistemine gelen yeni özellik ise renklendirme oldu.Yazı rengini değiştirme işlemi için ne yapmamız gerekiyor yada nasıl değiştirme yapabiliriz onu görelim..Bizde sizler için Facebook Messenger da bulunan arkadaşlarınızın her birine ayrı renk seçmeyi göstereceğiz.

faebook_messenger_yazi_rengi

Sohbet sayfasını açıyoruz. Resim 1’de görmüş olduğunuz gibi sağ üst köşede bulunan daire içindeki “i” harfini takılıyoruz. Açılacak olan sayfadan menüdeki ” Renk” sekmesini tıklıyoruz. Yani görseldeki Color seçilecektir.Daha sonra ise karşımıza çıkan renk paletinden bir renk seçimi yaparak istediğimiz şekilde yazabiliyoruz.

Önceki İçerikDünyanın En Tehlikeli Sürüngenleri Nelerdir?
Sonraki İçerikİphone 4 Ekran Değişimi Nasıl Yapılır
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz