Facebook hesabınızın kapatılma nedenleri nelerdir?

4
1386

Eğer facebook yardım sayfasına bakarsanız neden kapandıgı hakkında geniş bir bilgiye ulaşabilirsiniz…. Oradaki kapatılma nedenleri şunlardır..

Kapatma: Hesabınıza giremiyorsunuz ve diğer kullanıcılar hesabınızı göremiyor.
Hesabınıza erişememenizin farklı nedenleri olabilir ve her farklı durumda Facebook ile iletişim kurmanın farklı yolları vardır. Bu nedenle, yardım isteği göndermeden önce doğru kanalı kullandığınızdan emin olmanız önemlidir. İlk önce, hesabınıza neden erişemediğinizi aşağıda belirtilen üç neden arasından seçin.
Kişisel Facebook hesabım kapatılmış.
Hesabınıza erişememenizin farklı nedenleri olabilir ve her farklı durumda Facebook ile iletişim kurmanın farklı yolları vardır. Bu nedenle, yardım isteği göndermeden önce doğru kanalı kullandığınızdan emin olmanız önemlidir. İlk önce, hesabınıza neden erişemediğinizi aşağıda belirtilen üç neden arasından seçin. Ardından, sizin için geçerli nedenin altında belirtilen talimatları izleyin.
Facebook’un Hak ve Sorumluluklar Bildirimi’ni ihlal nedeniyle kapatma:
Hakkında şikayet bulunan ve ilke ihlalleri yaptığı saptanan Facebook hesapları Facebook tarafından kapatılabilir. Olası nedenler, bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla, şunlardır:
Facebook’tan bir veya daha fazla uyarı alınmasına karşın yasaklı davranışın sürdürülmesi
Diğer kişilerle taciz, reklam, tanıtım veya flört amaçlarıyla istenmeyen iletişim kurmak veya uygunsuz diğer davranışlar
Sahte ad kullanmak
Bir kişi veya kuruluşun kimliğine bürünmek veya bir kimliği bir başka şekilde yanlış temsil etmek
Facebook’un Hak ve Sorumluluklar Bildirimi’ni ihlal eden paylaşılan içerikler (bunlara müstehcen, pornografik veya açık seçik fotoğrafların yanı sıra görsel şiddet içeren her tür fotoğraf dahildir. Bir bireyi veya grubu tehdit eden, korkutan, rahatsız eden, utandıran veya istemedikleri şekilde onların üzerine dikkat çeken içeriği, fotoğrafı veya yazıyı da kaldırırız.)

Sitede izin verilmeyen belirli davranış ve içerik türleri hakkında daha fazla bilgi edinmek için lütfen Facebook’un Hak ve Sorumluluklar Bildirimi’ni inceleyin.

Hak ve Sorumluluklar Bildirimi’ni ihlal eden içerikler yayınlamadıysanız veya herhangi başka bir şekilde ihlal etmediyseniz buraya tıklayın.

Güvenliği devre dışı bırakma
Gizliliğinin ihlal edildiği veya şifresinin çalındığı bildirilen veya tespit edilen hesaplar Facebook tarafından kapatılabilir. Hesabınızın güvenlik nedeniyle kapatıldığını düşünüyorsanız, doğru başvuru formunu bulmak için lütfen Yardım Merkezimizin Güvenlik kısmına dönün.

Erişim sorunları nedeniyle giriş yapamama
Hesabınız kapatıldıysa, hesabınıza girmeye çalışırken “Kapatıldı” mesajını göreceksiniz. Bu mesajı görmüyorsanız, hesabınız kapatılmamış ve yalnızca giriş sorunlarıyla karşılaşıyorsunuz demektir. Doğru iletişim formunu bulmak için Yardım Merkezi’nin Giriş ve Şifre kısmına bakmalısınız.

Giriş sorunu örnekleri:
Şifre sorunları nedeniyle giriş yapamama
Bir hata mesajı nedeniyle giriş yapamama (örn., “Site Bakımı,” “Geçersiz/Kayıtsız E-posta Adresi,” vb.)
Giriş e-postasını veya şifresini unutma nedeniyle giriş yapamama
Facebook’a erişimde karşılaşılan diğer teknik sorunlar

Önceki İçerikSkype’tan en iyi şekilde iletişim kurmak için 5 ipucu
Sonraki İçerik2010 Ortaöğretim-Önlisans KPSS-2 Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

4 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz