Facebook hesabıma Ulaşamıyorum

2
2462

Soruyu Gönderenin Adı : aydın / Mail Adresi:

Facebook hesabıma Ulaşamıyorum

Ziyaretçimiz Tarafından Sorulan Soru: facebook hesabıma sifremi doğru girdiğim halde erişemiyorum ayrıca hotmail hesabım a da erişemiyorum dolayısıla hotmail.hesabıma şifre veya kot göderilsede alamıyorum..

Cevap

Büyük ihtimal facebook ve hotmail hesabınız çalışmış olabilir aydın bey.Bu gibi durumlarda yapacak  çok birşey yok.Yeni bir hesap açmanızda fayda vardır ve eski facebook hesabınız başkaları tarafından kullanıyor ise şikayet ediniz.Son olarakda kullandığınız bilgisayarı güvenlik programları ile tarayınız yada en sağlam olanı format atınız.

 

 

Önceki İçerikİlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün Görevleri Nelerdir
Sonraki İçerikTurkcell İnternet Paketimi Nasıl Öğrenebilirim
En güzel kayboluş tarihi bir kentin sokaklarında olur, en güzel unutuş sevdiğiniz bir romanın sayfalarında olur, ama her ikisi de geçicidir. Webmaster, seo uzmanı, sosyal medya uzmanı, amatör fotoğrafçı.

2 YORUMLAR

  1. merhaaba
    mail adresine ait facebook hesabım vardı uzun zamandır hesabıma ulaşamıyorum aynı hesap üzerinde aynı adres ve isimle farklı hesap açtım izin verdi dolayısıyla eski hesabım açık görünüyor ulaşamadığimdan dolayı silemiyorum eski hesabıma ulaşmamda yardımcı olur musunuz?
    ilginize teşekkürler.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz