Facebook FarmVille Hileleri Hakkında ve Oyun Tanıtımı

15
2320

FaceBook FarmVille oyunu nedir? ,FaceBook FarmVille hileleri nelerdir?,FaceBook FarmVille hilesi varmıdır?,FaceBook FarmVille hilesiz iyi kazanç yolları ve FarmVille Oyununu Sizlere Tanıtacagız.

FarmVille Nedir?

Bu facebooktaki bir sürü uygulamadan sadece bir tanesidir. Bu bir oyundur ve diğer facebook oyunları gibi, amacı sizi facebook’a bağlamaktır. Yani düzenli olarak facebook girmenize yol açar. Bu oyundaki amaç tarlanızı ekip biçerek para kazanmak ve bu paraları harcamaktır.

Para kazanmak ve oyun içindeki araçlar:

Para kazanmaya başlamak için en başta tarlanızı oluşturmanız lazım. Bunun için en başta Plow Tool seçin ve alanlar oluşturmaya başlayın. Oluşturduğunuz tarlalar kahverengi olacaktır. Bu durumdayken ekmeye başlayabilirsiniz. Plow tool tarla oluşturmaya yarar. Hemen sağındaki Delete Tool ise varolan eşyaları ya da tarlaları silmeye yarar. Plant/harvest tool ise ekip biçmek içindir. Plant tohum ekmek ve de harvest toplamak anlamına gelir. Ekime hazır tarlanız yoksa bu araç ile tarlanızı yenilersiniz. Sonra hazır olan tarlayı bu araçla tıklarsanız, tohum satın alma ekranı yani market çıkacaktır. Buradan en uygun tohumu alıp ekeceksiniz. Tohum çeşitine göre 4 saat, 12 saat 1 gün bekleyecek ve o süre sonunda olgunlaşan meyve ve sebzeleri toplayacaksınız. Bu sayede para kazanacaksınız.

Oyun içindeki araçlar ve özellikler:

Yukarıda yazdıklarım dışında market butonuna basarsanız çeşitli ağaçlar satın alabilir, dekorasyon ürünleri satın alabilirsiniz. Seeds>tohum, Trees>Ağaç, Animals> Hayvanlar, Buildings>Binalar, Decoration>Dekor, Expand ise genişleme anlamına gelmektedir.Buradan alacağınız ağaçlar da size para kazandırabilir. Hayvanlar da aynı şekilde. Binalar ve dekorlarla para kazanamazsınız. Sadece XP yani tecrübe puanı kazanırsınız.

Expand ile de tarlanızın boyutunu büyüterek daha çok para kazanabilirsiniz.Bunun dışında oyun içinde gelen görevleri ACCEPT butonu ile kabul edebilirsiniz. Böylece diğer tarlalara yardıma gidersiniz. Birazcık para ve XP kazanırsınız.

Buraya kadar oyunu genel hatlarıyla anlatmaya çalıştım.Bir çok kişi Facebook FarmVille Hileleri adı altında arama yapıyor. Farm ville altını paraya dönüştürme,Farmville para hilesi,Farmville altın hilesi,Farmville ağaç hilesi ,Farmville ev hilesi,Farmville hayvan hilesi,Farmville tarla hilesi ,Farmville çok para kazanmak istiyorum gibi bir sürü arama mevcut.Elbette her oyunun hilesi vardır.Ama bu oyundaki amaç hem sizi facebooka bağlamak hemde paypal aracılıgı ise sizden para koparmak. Oyun içinde iken “Get More Farm Coins” tıkladıgınızda karşınıza Aşaıdaki gibi bir görüntü gelecek.

İşte buradan ne kadar para istiyorsanız alabiliyorsunuz ama belli bir ücret talep ediyorlar tabiki sizden.Bu yolla hekesden önde olmak için satın alanlar var. Ama size önerim bir oyun için gidipte böyle şeylere başvurmayın…

Ben size işin hilesini anlatayım ne kadar çok arkadaşınız varsa o kadar çok paranız olur. Nasıl mı her arkadasınızın alanına giderek +20 coins ve 5 XP kazanırsınız. gün içinde bunu 1 defa tekrarlama imkanına sahipsiniz. Hem levelinize katkı sağlar hemde extradan Altın kazanırsınız.Farmvillenin diğer bir hilesi ise Expand seçeneği Expand ile daha büyük bir alana sahip olursunuz bu da daha çok ekip daha çok kazanç demek.Farmville hilesinin 3. yöntemi ise şu az sürede çok hasat yani tutup 4 günlük bir meyveyi diktiginizde sonradan getirisi fazla olsa da level atlatırken sizi yavaşlatır.Tarlanızın bir kısmını 4 günlük dikin diğer kısmını ise 2 saatlik ,12 saatlik ,8 saatlik gibi dikin ve aradaki farkı kendiniz de göreceksiniz…

Farmvillede Hile nasıl Yapılır ? bu sorunun cevabı en son anlattığım satırda saklı.Herkes Neden bir oyun için hileye başvurur bunu da anlamış değilim.Arkadaşlarınızdan daha iyi olmanız bu oyunu daha iyi oynuyor oldugunuz anlamına gelmez ancak kendinizi kandırırsınız. Facebook farmville hilesi aramayı bırakın sadece yukarda yazılanları okuyarak hile olmadan da daha verimli oldugunuzun farkına varacaksınız…

Hızlı Exp Kasma
Bildiğimiz gibi FarmVillede en fazla bir günde 4800 exp (20*20 tarla 400 kare 4 saatlik 1 exp sebze =4800 exp) den daha fazla kazana bilirsiniz. Tabiki bu iş biraz da sermaye ister.
Buildings e verdiğiniz paranın %1 i exp olarak döner Örneğin 100.000 coin verdim 1.000 exp gelir
Ama Eğer Silme ekme yöntemi ile fasulye ekerseniz 15 coin fasulye 15 coin ekme 30 coine 3 exp yani %10 exp alırsınız 10 kat daha karlı 400 kare alana 12.000 coin harcayarak 1200 exp kasabilirsiniz bunu için tarlayı ekip fasulye dikmek sonrada silmek aradaki fark bu nun için ek gelirinizi kullanın her zaman paranız bi köşede kalsın.

Önceki İçerikHata Çözümü – Görev Yöneticisi Yöneticiniz Tarafından Devre Dışı Bırakıldı
Sonraki İçerikAçıköğretime kayıtlar başladı
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

15 YORUMLAR

  1. hiç o yazıyı okuyupta hileyi bulmaya çalışmayın ben biliyorum size söliim ::
    arkadaşlarınızı farmvilleye ekliosunuz sonrada her gün o oyuna girince arkadaşlarınızın çiftliğini ziyaret edin ve böylece onların çiftliğinin ziyaret ettikçe para kazanıosunuz.

    yazdıklarımdan sanırım anlamışsınızdır…

    😀

  2. arkadaşlar hızlı ekip biçmek istiyorsanız çiftçinizi saman balyaların arasına sıkıştırın hareketini engelleyecek kadar etrafına balyaları koyun sonra ekip biçin deneyin daha hızlı ekip biçme olacak

  3. ya biraz once arkadasarım bana para gönderdi benım 4 tane farm ville hesabım var. bütün paralarımı suanda kullandıgıma gondermek istiorum. ama para nasıl gönderiliyo biri söyleyebilirmi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz