Açıköğretime kayıtlar başladı

0
906

aof300x224.jpg

Anadolu Üniversitesinin (AÜ) uzaktan eğitim sistemine göre öğretim yapan Açıköğretim, İktisat ve İşletme fakültelerine ÖSYS ile yerleştirilen adayların ve Yabancı Uyruklu Öğrenci Sınavı (YÖS) sonucuna bağlı olarak ön kayıtlar sonunda kayıt yaptırmaya hak kazanan adayların internet başvuru ve kayıt işlemlerinin başladığı bildirildi.

AÜ Rektörlüğünden alınan bilgiye göre, adayların kayıt işlemleri, ”internet başvuru” ve ”Açıköğretim bürolarından kayıt” olmak üzere iki aşamada gerçekleştirilecek. Bugün başlayan ve 20 Ekim 17.00’da sona erecek internetten başvuru için adresin ”http://aofkayit.anadolu.edu.tr” olduğu belirtildi.

Bu tarihten sonra internetten veya başka bir yöntemle başvuru yapılması mümkün olmayacak. Elektrik kesintisi, teknik arızalar veya internet hattınızın kesik olması nedeniyle başvuru yapamama durumunda kalınmaması için, başvuruların son günleri beklemeden yapılmasının önemli olduğu, internetten başvuru süresinin kesinlikle uzatılmayacağı ifade edildi.

İnternetten başvuru yapmayan adaylar kayıt olamayacak. İnternetten başvuru yapmak da kayıt için yeterli değil. Adaylar, internet başvuru işlemi sonunda oluşturacakları ”İnternet Başvuru Belgesi”nin yazıcı dökümünü alarak, adreslerine postalanan ”2009–2010 Öğretim Yılı Açıköğretim, İktisat, İşletme Fakülteleri İnternet Başvuru, Kayıt ve Öğrenci Kılavuzu”nda açıklanan diğer kayıt belgelerini de hazırlayarak illerdeki AÖF bürolarında kayıt yaptıracaklar.

”İnternet Başvuru, Kayıt ve Öğrenci Kılavuzu”na ”http://www.anadolu.edu.tr” adresindeki ”Açıköğretim”, ”Kılavuzlar” linkinden ya da ”http://aofkayit.anadolu.edu.tr” internet başvuru sitesinin ”ÖSYS Yeni Kayıt” linkinden de ulaşılabilecek veya AÖF bürolarından temin edilebilecek.

Önceki İçerikFacebook FarmVille Hileleri Hakkında ve Oyun Tanıtımı
Sonraki İçerikFacebook Kullanıcı İsimleri Satışa Sunuldu
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz