DriverEasy ile Driver Güncelleme

0
1260

DriverEasy ile Driver Güncelleme
Bilgisayarınızda olan parçalara ait driver güncelleme dosyalarını her zaman takip etmeyebilirsiniz yada güncellemeniz gereken driver dosyaları olabilir. Bu gibi durumlar için mutlaka bir program kullanabilirsiniz. Driver Güncelleme işlemini ise DriverEasy programı ile hızlı bir şekilde yapabilir ve bilgisayarınızda bulunan tüm driver dosyalarını güncelleyebilirsiniz. DriverEasy programı kullanıcılar için en sadece ve basit bir şekilde tasarlanmıştır ve basit bir programdır. DriverEasy programı deneme sürümü ile gelmektedir yani satın almanız gerekmektedir. DriverEasy demo sürümü olduğu için driver dosyalarını maksimum 30KB/s hızı ile indirebiliyorsunuz. Program içerisinde bulunan “araçlar” menüsü altında donanım bilgilerini görüntüleyebileceğiniz gibi, bir yedekten sistem geri yüklemesi bile yapabilirsiniz.

Programı açtığınız zaman ilk olarak karşınıza ana menü gelecektir. Daha sonra ise siz bilgisayar üzerinde bulunan tüm parçalara ait donanımların driver taramasını yaptırabilirsiniz. Scan dedikten sonra tarama işlemine başlayacaktır.
Daha sonra ise tarama işlemi bittikten sonra indirme işlemi için istediğiniz seçenebilir ve indirme işlemine başlayacaktır.. Dediğimiz gibi DriverEasy demo sürümü olduğu için driver dosyalarını maksimum 30KB/s hızı ile indirebiliyorsunuz. Daha hızlı bir indirme sağlamak için ise Tam Sürüm satın almanız gerekmektedir.

DriverEasy Özellikleri
1- Driver dosyalarını indirdiğiniz gibi yedekleme işlemide yapabilirsiniz.
2- DriverEasy ile bilgisayarda bulunan donanım bilgilerine ulaşabilirsiniz.
3- Farklı dil desteği bulunmaktadır.
4- Offline olarak tarama yapabilirsiniz.
5- Driver dosyalarını kaldırma yada onarma işlemi yapabilirsiniz.
DriverEasy üzerinden yukarıdaki işlemleri basit bir şekilde yapabilirsiniz. Sadece güncelleme işlemi için size gereken internet bağlantısıdır. DriverEasy demo sürümü olduğu için driver dosyalarını maksimum 30KB/s hızı ile indirebiliyorsunuz.

Önceki İçerikSamsung Galaxy J5 Ekran Kilidi Kırma
Sonraki İçerikAkıllı Telefonlarda İnternet Hız Testi
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz