Dijital Görüntü Sabitleyici (EIS) Nedir

0
225

Dijital görüntü sabitleyici (EIS)
Birçok yeni telefonda bulunan, telefon tanıtımlarında EIS adıyla gördüğümüz dijital gördüğümüz dijital görüntü sabitleyicinin ne olduğunu herkes merak etmektedir. Telefon kameraları için büyük avantaj sağlayan Dijital görüntü sabitleyici (EIS) fotoğraflarda büyük kalite sunmaktadır.
Dijital Görüntü Sabitleyici (EIS) Nedir?
Dijital görüntü sabitleyici yani EIS, telefon ile fotoğraf çekenlerin göz bebeği gibidir. Telefon ile fotoğraf çeken bir insanın el titremesinde oluşan bulanıklığı gidermek amacıyla birçok telefon kamerasında bulunan bu özellik bizlere daha kaliteli, daha net ve daha iyi fotoğraflar sunmaktadır. Bu sayede fotoğrafları bulanık diye tekrar tekrar çekmek zorunda kalınmaz. İnsanlar elleri titrese de tek bir fotoğraf ile netlik sağlayabilir ve bulanıklığı giderebilir.

Dijital Görüntü Sabitleyici (EIS) Neden Kullanmalıyız?
Dijital görüntü sabitleyici, kadrajınızdan kötü ve bulanık fotoğraflar çıkmasını önlediği için birçok fotoğraf severin telefon alırken bu özelliğe dikkat ettiği görülmektedir. Uzun süreden beri bizimle olan bu teknolojiyi kullanan birçok telefon da mevcuttur.
Dijital Görüntü Sabitleyici (EIS) Teknolojisi Olan Telefonlar:
Birçok telefonda bulunan bu özelliğe sahip olan her telefonu yazamasak da bunlardan bazıları HTC U11+ Plus, Oppo Reno 2, iPhone 7 Plus, General Mobile 9GM Pro, Asus Zenfone 5, OnePlus 3T, ZTE Axon 7, Huawei Mate 20 Lite, Sony Xperia XZ, BlackBerry DTEK60, Samsung Galaxy S6 Edge, Alactel 5V, Vodafone Smart Pro 7, iPhone SE, Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S5, Samsung Galaxy S5 Duos, iPhone 6s, Xiaomi Mi 4, Sony Xperia XA Ultra, HTC One (M8), Nokia Lumia 1020, Samsung Galaxy Note II, Samsung Galaxy S3, General Mobile Discovery, Google Pixel 4a, Honor 20 Pro, ZTE Nubia N2, Sony Xperia M ve birçok sayısız telefonda bu özellik bulunmaktadır. Dünyaca ünlü markaların da vazgeçilmezi olan bu özellik kullanıcıları tarafından da telefon alırken bakılan özelliklerden birisidir. Bir telefonun kamerası ne kadar kaliteli olursa telefonun alıcısı da o kadar çok olur. Bu özellik de telefon kamerasını kaliteli yapan özelliklerden birisidir ve sayısız telefonda mevcuttur.

Önceki İçerikQualcomm Quick Charge 4.0 Nedir
Sonraki İçerikOppo Realme C11 Özellikleri
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz