Oppo Realme C11 Özellikleri

0
172

Oppo Realme C11 Özellikleri
Oppo Realme C11, Çin markaları arasında uygun fiyatı ve iyi performansı ile göze çarpan marka Oppo Realme’nin gayet tutulmuş bir telefonudur. Bu telefonun ekran boyutu 6.5 inç’dir. Ekran IPS LCD tipi bir telefon ekranıdır. Cihazın ekran çözünürlüğü 1600 x 720 (HD+) olmakla beraber bu sayede kullanıcıya oldukça iyi bir görüntü kalitesi ve yüksek bir çözünürlük oranı sağlamaktadır. Oppo Realme C11 işlemcisi ve RAM boyutu ile de bu telefonun kullanıcılarının ihtiyaçlarını fazlasıyla karşılar. Çünkü bu telefonun işlemci hızı 2.3 GHz olup, RAM boyutu ise 2GB’dır. Ayrıca 8 çekirdekli olması da büyük bir avantajdır. Böylelikle gerek oyun oynarken gerekse de diğer işlemlerde bu telefonla oldukça iyi bir performans elde edebilirsiniz.

Telefonun en dikkat çekici özelliklerinden birisi de şüphesiz ki kameradır. Telefonun 2 adet arka kamerası ve bir adet ön kamerası vardır. Arka kameralarda, ana kamera 12MP, ikinci kamera ise 2MP’dir. Bunun yanında telefon 2MPlik bir ön kameraya sahiptir. Bu sayede bu telefona sahip olan kişiler arka kamerayla harika manzara fotoğrafları ve videolar, ön kamerayla ise birbirinden güzel selfieler çekebilecekler.

Tıpkı diğer Oppo modellerinde olduğu gibi, Oppo Realme C11 modeli de kullanıcıya oldukça uzun bir pil ömrü sunmaktadır. Telefon 5000mAh kapasitesinde bir pil ile donatılmıştır. Bu pil sayesinde cihazın pili oldukça üzün bir süre idare etmekte, bunun yanında hızlı şarj özelliği ile de şarj etme süresi oldukça kısalmaktadır.

Cihaz oldukça şık bir tasarıma ve oldukça ince bir boyuta sahiptir. Telefonun ön yüzü diğer Oppo modelleri ile benzerdir. Arka yüzü ise oldukça farklı çizgilere ve renk seçeneklerine sahiptir. Telefonda iki adet renk seçeneği bulunmaktadır. Bu renkler yeşil ve gridir.

Telefonun dahili hafızası 32GB’dır. Bunun yanında microSD hafıza kartı ile telefonun belleğini 258GB kadar yükseltmek mümkündür. Oppo Realme C11 telefonu 24 Haziran 2020 yılında piyasaya çıkmıştır. Siz de bu telefona sahip olmak isterseniz birçok farklı yetkili satıcıdan bu cihazı satın alabilirsiniz.

Önceki İçerikDijital Görüntü Sabitleyici (EIS) Nedir
Sonraki İçerikOppo Realme C3i Özellikleri
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz