Daemon Tools Disk Silme

0
2001

Daemon Tools Nedir
DAEMON Tools Lite, sanal diskler oluşturarak ISO, BIN, CUE uzantılı imaj dosyalarını kolayca açabileceğiniz ücretsiz bir sanal disk oluşturma programıdır.
DAEMON Tools Lite, kullanıcıların bilgisayarları üzerinde hızlı ve kolay bir şekilde sanal diskler (sürücüler) oluşturmalarına olanak sağlayan ücretsiz ve güvenilir bir yazılımdır. Oluşturacağınız sanal diskler yardımıyla daha önce imaj olarak kaydetmiş olduğunuz CD ve DVD sürücüleri doğrudan kullanabilirsiniz.
CCD, BWT, MDS, CDI, NRG, PDI, B5T, CUE, BIN, ISO ve ISZ gibi tüm popüler uzantıları destekleyeren DAEMON Tools Lite, yardımıyla Ultra ISO, Magic ISO veya Power ISO gibi farklı programlar yardımıyla oluşturulmuş olan imaj dosyalarını da kolaylıkla oynatma şansına sahipsiniz. Tek yapmanız gereken şey sabit diskiniz üzerinde yer alan imaj dosyalarını seçmek ve DAEMON Tools Lite yardımıyla oluşturmuş olduğunuz sanal sürücüler üzerine yerleştirmektir.

Daemon Tools Disk üzerinden kullanmakta olduğunu Disk’in imaj yazmayı yada yazdığınız diskinizi silebilir yada yeniden yazabilirsiniz. Tabi bunun için yazılabilir bir CD yada DVD’ye ihtiyacınız bulunmaktadır.

Daemon Tools Disk Silme – Daemon Tools CD Silme

1- İlk olarak yazdığınızı CD yada DVD’yi sürücüye yerleştiriniz.
2- Daha sonra ise aşağıdaki görselde olduğu gibi New Image bölümünden Erase a Disc bölümüne geliniz.

3- Karşınıza gelen bölümünden ise Device bölümü yerleştirdiğiniz CD yada DVD olacaktır.
4- Speed bölümünden ise silme hızını ayarlayabilirsiniz. Bu hız bölümünü 4.0X gibi tutmanızda fayda var diyebiliriz.
5- Daha sonra ise Start ile işlemi başlatınız. Kısa süre sonra Disk silinecektir ve işlem bitecektir. Bu işlem bitene kadar müdahale etmeyiniz.

Önceki İçerikİphone / İpad / iPod Touch Yazılım Güncelleme
Sonraki İçerikTatil Köylerinde En Güzel Tatil Seçenekleri Hangi Şehirde?
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz