Csv Rehberi Android Telefona Aktarma

0
2593

Eğer Nokia symbian bir cihazdan Android işletim sistemine sahip bir akıllı telefona yada tablete geçiş yapmak istiyorsanız ilk olarak yapmanız gereken işlemlerden birisi büyük ihtimal Nokia cihazınızda bulunan isimleri aktarmak yada nasıl alabilirim gibi bir işlem olacaktır.Nokia cihazlarda bildiğiniz gibi rehber aktarmak için pek fazla bir seçenek yoktur ve bu işlem için program yardımı almalısınız yada Nokia için geliştirilmiş Nokia PC Suite programını kullanmanız gerekmektedir.Burada amacımız rehber üzerinde bulunan isimleri istediğimiz gibi almak ve android cihazımıza aktarmak olacaktır.

İlk olarak bilgisayarımıza Nokia Pc Suite programını indirelim ve bilgisayarımıza kuralım.Burada kurulum işleminden sonra nokia cihazımıza bilgisayara bağlayalım ve cihazı tanımasını bekleyelim.Daha sonra ise Rehber bölümüne tıklayınız.Burada cihazda bulunan isimleri aşağıdaki vereceğimiz görsele benzer bir resimde göreceksiniz.

nokia_rehber_aktarma

Daha sonra buradan almak istediğiniz isimleri seçerek herhangi bir klasöre yada Android cihazınıza atarak diğer işleme başlayabilirsiniz.

Diğer işlem ise Android cihazınıza attığınız isimleri ise Android cihazınızda bulunan İçe-Dışa Aktar seçeneğini kullanarak cihazda bulunan isimleri açabilir ve Vcard olarak aktarma sağlayabilirsiniz.

Önceki İçerik4.5G Hız Testi Nasıl Yapılır
Sonraki İçerikiCloud Şifremi Unuttum Telefonum Kilitlendi
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz