Counter Strike Online ve Wolfteam Oyun İndir

0
1720

CSOnline

Counter Strike Online (CSO) 12 yıllık online takım oyununa dayanan oynanış biçimiyle oyuncularının hala gözdelerinden birisi. 12 yılda onca online oyun çıkmış olmasına rağmen kendisinden birşeyler kaybetmemiş olması bunun bir göstergesi. Elbetteki 12 yıllık süreçte hem yazılımsal hem görsellik olarak birçok değişikliğe de uğramış olmasına rağmen hala popülerliğini korumakta. Yıllardır bıkmadan, sıkılmadan oynanan Counter Strike bu sefer Online adlı oyunuyla tamamen Türkçe olarak Türk oyunculara hizmet ediyor. Bu arada oyuna eklenen zombi moduda hoşunuza gidecektir.

Bu oyunda sizde yer almak ve oyunu indirmek istiyorsanız link : Counter Strike Online İndir

wolfteam

Ücretsiz FPS oyunlarından biri olan Wolfteam, Türkiyede oyun sektöründe çok önemli başarılara imza atmış ve Counter Strike oyunun tahtını sarsmayı ciddi anlamlarda başarmıştır. Oyun hem grafik hem de serüven olarak tatmin edici ve bağımlılık oluşturucudur. Wolfteam dünya üzerinde milyonlarca oyuncunun oynadığı son zamanların en popüler online MMOFPS oyunları arasında yer almakta. Counter Strike Online oyuncularının bile birçoğunun bu oyunu oynadığını hatta bazılarının tamamen bunu oynadığını belirtebiliriz.

Bu oyunda sizde yer almak ve oyunu indirmek istiyorsanız link : Wolfteam İndir

Eğer bu oyunlarda aradığınızı bulamadıysanız o zaman şu makaleye göz atmanızda fayda var. -> Online Oyunlar

Önceki İçerikGalaxy S4 Minide Görüntülü Konuşma Varmı?
Sonraki İçerikSurvivora Nasıl Katılabilirim
En güzel kayboluş tarihi bir kentin sokaklarında olur, en güzel unutuş sevdiğiniz bir romanın sayfalarında olur, ama her ikisi de geçicidir. Webmaster, seo uzmanı, sosyal medya uzmanı, amatör fotoğrafçı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz