Galaxy S4 Minide Görüntülü Konuşma Varmı?

7
5941

Galaxy S4 Minide Görüntülü Konuşma Varmı?
5 inç ekrana sahip Galaxy S4’ün tasarımsal hatlarına sadık kalınarak tasarlanan 4.3 inçlik Galaxy S4 Mini, daha minimal akıllı telefonlardan hoşlanan Teknoloji severlere hitap ediyor. Sadece 107 gram ağırlığında olan Galaxy S4 Mini, Galaxy S4’ten biraz daha kalın.
4.3 inç büyüklüğünde AMOLED ekran kullanan telefonun ekran çözünürlüğü ise 540 x 960 piksel. Yani qHD seviyesinde. Samsung’un AMOLED ekranlarında kullandığı PenTile dizilimi, bildiğimiz RGB altpiksel diliminden farklı olarak, RG-BB tasarımını temel alıyor. 256 ppi piksel aralığı çok yüksek bir rakam olmasada, gözümüzün gördüğü ppi değeri, PenTile dizilimi yüzünden biraz daha düşükmüş gibi görünüyor.
Qualcomm’un 1.7 GHz hızında çalışan çift çekirdekli Snapdragon 400 işlemcisi ve Adreno 305 GPU’sunu kullanan Galaxy S4 Mini, 1.5 GB kapasiteli RAM ile dikkat çekiyor.
IPS ve LCD ekranlara göre daha az güç tüketen Super AMOLED ekranın kullanıldığı Galaxy S4 Mini, düşük güç tüketimine sahip Snapdragon 400 işlemcisiyle beraber 1900 mAh’lik bataryayı oldukça başarılı bir şekilde kullanıyor. İncelediğimiz akıllı telefon, bir günlük kullanım süresini rahatlıkla bizlere sunuyor.

Çoğu galaxy serisi cihazlarda olduğu gibi s4 minidede ön kamerası olduğu için görüntülü konuşma mevcut ve kullanabilirsiniz.İster hat üzerinden istersenizde tango vb uygulamalarla görüntülü konuşma yapabilirsiniz.Uygulama ile görüntülü konuşma yapmak isterseniz mutlaka bir internet bağlantısı yapmak zorundasınız.

Önceki İçerikTurkcell Supriz Club Nasıl İptal Edilir
Sonraki İçerikCounter Strike Online ve Wolfteam Oyun İndir
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

7 YORUMLAR

  1. Merhaba s4 mini telefonumdan görüntülü konuşmada ses problemi oluyor başka tlf larla da denedik olmuyor arkdaşin tlfnuyla başja birini arıyınca sıkıntı yok ¿

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz