Bimcell İnternet Paketleri

0
8922

Türk Telekom alt yapısını kullanarak yoluna devam eden Bimcell son zamanlarda diğer operatörlere göre biraz daha iyi kampanyalar sunmaya devam ediyor. Özellike ucuz olması kullanıcılar tarafından tercih ediliyor. Yeni bir hat satın alarak yada hattınızı Bimcell’e taşıyarak Bimcell abonesi olabilirsiniz. Bimcell üzerinden sizde kampanyalarından faydalanabilir yada internet paketlerinden kullanabilirsiniz. Paket satın almak için gerekli mesajlarını atmanız gerekmektedir. Mesajları ise Bimcell internet sitesi üzerinde yada konumuzu takip ederek yapabilirsiniz. Peki Bimcell internet paketleri nasıl yapılır yada Bimcell internet paketleri hangileri görelim..

İnternet paketimi kullanmaya ne zaman başlayabilirim?
250 MB cepten internet paketi için 250MB, 1 GB cepten internet paketi için 1GB, 2 GB cepten internet için 2 GB yazıp 4551’e gönderdikten sonra, paket kaydınızın tamamlandığına dair bir onay mesajı gelecektir. Sonrasında kullanmaya başlayabilirsiniz.
İnternet paketlerini satın alabilmek için hattınızda paket tutarı (250 MB Paketi için 5 TL, 1 GB Paketi için 9 TL, 2 GB Paketi için 16 TL) kadar bakiye bulunması yeterlidir.

İnternet paketini *120#yi tuşlayarak nasıl satın alabilirim?
*120#yi tuşladığınızda BİMcell paketlerine ulaşırsınız. Paketi satın almak için karşınıza gelen ekranda ilgili paket için tuşlama yapmanız gerekmektedir. İnternet paketleri için paket tipi olarak “İnternet Paketleri”ni seçiniz. Seçiminizin ardından istediğiniz paketin numarasını giriniz. Karşınıza paket içeriği ve fiyatına dair bilgilendirme ekranı gelecektir. Bu paketi satın aldığınız anlamına gelmez. Satın almak için bilgilendirme ekranında “1-Satın Al” seçeneğini göreceksiniz. “Cevapla”yı seçip “1”i tuşladığınızda paketi satın almış olacaksınız. Paket kaydınız tamamlandığında onay mesajı gelecektir.

İnternet paketlerinde kota bilgimi nasıl sorgulayabilirim?
250 MB paketi için INTERNET250MB, 1 GB paketi için KALAN1GB ve 2 GB paketi için KALAN2GB yazıp 4551’e SMS göndererek internet paketinizdeki kalan miktarı sorgulayabilirsiniz.

İnternet paketimi nasıl iptal edebilirim?
Aylık internet paketleri iptal talebini iletmediğiniz sürece her ay veya kullanım süresi dolmadan paket bittiğinde otomatik yenilenir. Paketinizi iptal etmek istiyorsanız 250 MB paketi için IPTAL250MB, 1 GB paketi için IPTAL1GB ve 2 GB paketi için IPTAL2GB yazıp 4551’e SMS gönderebilirsiniz. İptal ettiğinizde paketiniz otomatik yenilenmeyecektir.

Önceki İçerikSamsung Galaxy A3 (2017) Yazılım Güncelleme
Sonraki İçerikTeknosacell Kalan Paket Sorgulama
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz