Teknosacell Kalan Paket Sorgulama

0
22176

Türk Telekom Alt yapısını kullanan yeni operatörlerden biriside Teknosacell operatörüdür. Özellikle mağaza sistemi üzerinden kullanıcı toplamaya çalışan firma aynı zamanda özellikle taksitli cihaz kampanyası üzerinden elindeki cihazlarıda faturalı hat üzerinden satmaktadır. Teknosacell hattını kullanmak istiyorsanız geçiş yapmanız yada yeni hat satın almanız gerekmektedir. Elinizdeki mevcut hattınızı ise Teknosacell’e geçirmek istiyorsanız bu işlemi Teknosa mağazalarından ücretsiz olarak yapabiliyorsunuz. Bu işlemler için ise size en yakın Teknosa mağazasına kimliğiniz ile gitmeniz gerekmektedir.

Peki geçiş işlemini yaptığınız düşünelim ve kalan paketlerinizi,dakikalarınızı yada internet paketinizi sorgulamak istiyorsanız bu işlemi nasıl yapabilirsiniz onu görelim..

-250 MB paketiniz yenileme talimatının iptali için IPTAL 250MB yazip, 5599’a SMS gönderebilirsiniz.
-1GB Paketiniz yenileme talimatının iptali için IPTAL 1GB yazip, 5599’a SMS gönderebilirsiniz.
-2GB Paketiniz yenileme talimatının iptali için IPTAL 2GB yazip, 5599’a SMS gönderebilirsiniz

Tarife ve paketleriniz kapsamındaki kullanım haklarınızı,9333’ü arayarak,SES, SMS veya INTERNET yazıp 5599’a göndererek,*124#’yi tuşlayarak öğrenebilirsiniz. Türk Telekom alt yapısını kullandıkları için neredeyse tüm sorgulama servisleri benzerlik göstermektedir. Tüm paketlerini ister tek tek istersenizde hepsini birden mesaj olarak alabilir yada 9333’ü arayarak sesli olarak Kalan Paket Sorgulama yapabilirsiniz.

Faturalı hat kullanıyorsanız ve Güncel fatura bilginizi sorgulamak için ise GUNCEL yazarak 5599’a gönderebilirsiniz ve güncel borç bilginizi öğrenebilirsiniz.

Güncel Borç bilgisi sorgulama detayları
-Bu servis ile ses ve SMS kullanımlarınız için son 6 saat, internet için son 12 saat hariç; faturalanmamış kullanım tutarınızı öğrenebilirsiniz. Bu tutara sabit ücret, paket ücretleri, tüm vergiler ve indirimleriniz dahildir.
-Bu servisten ay içinde alınan ilk ve 2. bilgi mesajı KDV, ÖİV dahil 0,99 TL olarak ücretlendirilir. Aynı ay içinde yapılan diğer sorgulamalar ücretsizdir.
-Aynı ay içinde 2 defa sorgulama yapmanız durumunda , ay sonuna kadar Güncel Fatura tutarınızı öğrenmek için yapacağınız tüm sorgulamalar ücretsiz ve sınırsız olacaktır.

Önceki İçerikBimcell İnternet Paketleri
Sonraki İçerikTeknosacell Çağrı Yönlendirme Servisi
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz