Bilgisayarın Özelliklerini Gösteren Program

0
2745

sistem-bilgisi-gosteren-programlar
Soruyu Gönderenin Adı : İBRAHİM / Mail Adresi:

Ziyaretçimiz Tarafından Sorulan Soru: Kullandığım bilgisayarların tüm özelliklerini öğrenmek istiyorum.Normalde bilgisayarıma sağ tıklayıp özellikler dediğimde belirli bir kısmınız öğrenebiliyorum ama benim istediğim yazılımsal ve donanımsal olarak tüm özellikleri..Tavsiye bir program var mı yardımcı olur musunuz?

Cevap : Bu işlem için bir çok program yani tavsiye olarak bir program veremeyebiliriz.Google ile arama yaparsanız bir çok program bulabilirsiniz.Bizim aramalarda karşımıza çıkan program ise Speccy programdır.

Speccy
Speccy programı sahip olduğunuz yada tüm bilgilerini öğrenmek istiyorsanız tam size göre diyebiliriz.Aynı zamanda ücretsiz bir program olan Speccy programı kullanımı kolay ve basit bir arayüze sahip.Sisteme ait işlemci hangi firmaya ait ise CPU marka ve model bilgilerine kadar AMD,CELERON,PENTIUM olarak yada hangi ram belleğe sahip ve ram miktarını size göstermektedir.
sistem-bilgisi-gostermek
CCleaner sistem bakım arazı olan Piriform tarafından üzeritilen program ücretsiz ve kolay kullanıma sahiptir.Speccy ile sahip olabileceğiniz bilgiler ise aşağıda sıralancaktır.

-İşlemci marka ve model,çalışma hızı ve frekansı
-Ekran kartı marka ve modeli,çalışma hızı sıcaklığı
-Sabit disk boyutu ve hızı
-Ses kartı bilgileri
-Eğer varsa sürüü bilgileri
-İşletim sistemi bilgileri
-Bağlantı ve Ağ kartını bilgileri

Önceki İçerikCep Telefonu Bataryası Neden Şişer
Sonraki İçerikSanal İşletim Sistemleri Oluşturma Programı VirtualBox
En güzel kayboluş tarihi bir kentin sokaklarında olur, en güzel unutuş sevdiğiniz bir romanın sayfalarında olur, ama her ikisi de geçicidir. Webmaster, seo uzmanı, sosyal medya uzmanı, amatör fotoğrafçı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz