Bilgisayardan Instagram’a Nasıl Fotoğraf Yüklenir?

1
1660

İnstagram

Facebook’un satın almasından sonra neredeyse en çok resim paylaşılan ve takip edilen uygulama oldu.İos,android ve windows phone uygulamları ile neredeyse tüm mobil cihazlarda kullanılmaktadır.Tabi sadece mobil cihazlarda kullanılması kullanıcı için resim yükleme durumunda sıkıntı olabiliyor.Bu işlem için ise farklı yazılımlar ile bilgisayar üzerinden Instagrama bağlanabilir ve bilgisayarımızda bulunan resimleri yükleyebilirsiniz.

Piyasada birçok farklı uygulama bulunmaktadır.Biz ise Gramblr programı ile işlem yapacağız.Gramblr ücretsiz bir programdır.Programı indirdikten sonra ise kurulum yapınız ve instagram hesabınız ile giriş yapınız.Bu programı yükledikten sonra birkaç adımda kullanmaya başlayabilirsiniz. Gramblr, yalnızca .jpg uzantısına sahip fotoğrafları yüklemenize izin veriyor. Ayrıca fotoğrafların boyutu 650 x 650 büyüklüğünde olmalıdır

Bu program, Windows XP, Vista, Windows 7,8 ve Mac OSX yüklü bilgisayarlarda uyumludur. Gramblr ile fotoğraflarınızı Facebook ve Twitter’da da paylaşabilirsiniz

Önceki İçerikFacebook WhatsApp’ı satın aldı
Sonraki İçerikiOS İçin En İyi Fotoğraf Efekt ve Düzenleme Uygulamaları
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

1 Yorum

  1. ModaSky ile artık çok kolay ; sade ve göze hoşgelen tasarımıyla birçok kişi tarafından oldukça sevilen ve çok kolay kullanılan en popüler fotoğraf paylaşım sitelerinden biridir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz