Beko Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası

0
770

Beko Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası
Türkiye’nin sayılı güçlü ve sağlam temeller üzerine oturan şirketlerinden biri olan Beko, bugün pek çok kez reklamlardan da aşina olduğumuz gibi bir dünya markası olmayı başarmıştır. Yönetim koltuğunda Sayın Vehbi Koç’un bulunmuş olduğu ve kendisinin de harika bir yaşam öyküsünün bulunduğu Beko, bugün beyaz eşya sanayisi başta olmak üzere pek çok alanda ve pazarda söz sahibidir. Bu zamana kadar pek çok dalda ilkleri gerçekleştirdiği gibi pek çok başarıya da imza atmayı başarabilmiş, sahip olduğu ileri zekası ile ve hedefleri ile bugüne kadar sağlam bir şekilde gelebilmiştir. Yerli malın üretimi bunu n fabrika ayağı, pek çok yeni konuda ilk etap yol çizmeyi başarabilmiştir. Yerli malın değerini bunu kullanabilmeyi, üretebilmeyi, geliştirebilmeyi ve daha iyilerini gerçekleştirmek için çalışmayı başarabilmiş ve aynı şekilde aktarabilmiştir. Beyaz eşya sektöründe başı çeken şirketlerden biri olan Beko, sizlerin ürün alım öncesi ya da sonrası karşılaşabileceğiniz her türlü problem içinde sizlerin yanında olmaya devam ediyor.

Ürünlerin bakım onarımlarında müşteri hizmetlerini arayarak destek isteyebilirsiniz. Bu sayede onların da ürünlerde oluşabilecek hataları rapor etmesini sağlayabilir ve böylece daha sonraki ürün gelişimlerinde yardımcı olabilirsiniz. Yapacağınız her türlü istek üzerinde, arıza destek için ise özellikle kendinize göre bir hizmet kaydı oluşturabilirsiniz. Böylece size verilen en kısa sürede bakım onarım ekibini yönlendirebilirler. Yalnız sadece bakım onarım hata gibi konularda değil ürün alımı ya da sorgulama gibi diğer bilgi işlemlerinde de arama yapabilirsiniz. Yeni ürün alırken ya da bulunduğunuz bölge ya da mağazada arayıp bulamadığınız ürünleri de istek üzerin e getirtebilirsiniz. Böylece hem kendinizi hem de mağaza memnuniyetini artırarak çift taraflı bir iletişim sağlayabilirsiniz.
444 93 71 numaralı hattı arayarak Beko müşteri hizmetlerine ulaşabilirsiniz. Sizin memnuniyetiniz onların da memnuniyeti olacaktır. Aynı zamanda sizin probleminiz onların da problemi olacaktır. En güvenli ve samimi hizmeti bulabilmek için yetkili kişilerle her zaman görüşebilir ve onların bilgi ve yönlendirmeleri sayesinde dilediğiniz hizmete sahip olabilirsiniz.

Önceki İçerikJollytur Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası
Sonraki İçerikApple Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz