Badoo Üyeliği Nasıl Silinir

10
5883


Badoo Üyeliği Nasıl Silinir
Badoo üyeliği bilip bilmeden herkesin belası olmuş durumda..Sinir bozan durum facebookdan biraz farklı ve üye olan kulanıcıların sürekli mail ile taciz edilmesi durumu oldu Eğer sizde badoo hesabınızı silmek istiyorsanız aşağıdaki resimleri iyi cetakip etmeniz ve kurtulmanız olacaktır.

İlk olarak hesabınıza giriş yapınız ve profilinize tıklayınız

Daha sonra sol at bölümde bulunan delete profile yada profilimi sil seçeneğini kullanınız.

en altta bulunan seçeneği seçiniz

size silmemeniz için bazı teklifler sunabilir silmek istiyorsanız devam ediniz.

Şifrenizi ve silme nedeninizi kısaca yazınız ve devam edinizi

ve son adımda silme işlemi başarıyla gerçekleşecektir

daha sonra size silinidiğine dair bir mail gelecektir.
Your Badoo profile has been deleted.
Currently nobody can see your profile and after 30 days it will be completely deleted from the system. If you deleted it by mistake, simply follow this link to recover your profile:

Recover your profile

This email is a part of the profile delete procedure on the system. If you want your profile to be deleted, please ignore this email.

Good luck to you,
The Badoo Team
burda 30 gün içerisinde giriş yaparsanız devam edeceksinizi yada Recover your profile tıklarsanız geri dönüş yapabilirsinizi şeklinde bir ileti alacaksınız ..tabi silmek istiyorsanız bunları boşveriniz ..

Önceki İçerikMetin2 Devil.dll hatası çözümü
Sonraki İçerikFotoselli Musluk Nasıl Çalışır
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

10 YORUMLAR

    • Eğer gerçekten profilinizi silmek istiyorsanız ,tüm yapmanız gereken Badoo hesabınıza girip ”Ayarlar”a gidiniz ve sayfanın sol tarafındaki ”Profili Sil”e tıklayınız veya bu linke tıklayıp , verilen talimatları takip ederek profilinizi silebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz