Avea Süper Kamu Tarifesi

0
1216


Avea Süper Kamu Tarifesi
Avea’dan görülmemiş Kamu tarifesi! Her yöne tam 1000 dakika ayda sadece 29 TL.

Kimler yararlanabilir?

Tarifeden, yeni aktivasyon, Numara Taşınabilirliği ile geliş ve faturasız tarifelerden geçiş işlemlerinde Kurum kimliği ibraz etmek koşulu olmadan tüm bireysel müşteriler yararlanabilir.

Tarifeden, bireysel faturalı tarifelerden geçiş işleminde Kurum kimliği ibraz etmek koşuluyla özel sağlık ve eğitim kurumu çalışanları, noterler, muhtarlar, avukatlar, kamu kuruluşlarında çalışan sözleşmeli/geçici personel ve işçiler de dahil olmak üzere tüm kamu hizmetlileri ve emeklileri ile Polis Akademisi ve TSK öğrencileri, Türk Eczacıları Birliği üyeleri, gaziler ve şehit yakınları yararlanabilir.

Nasıl abone olabilirim?

Tarifeye, yeni aktivasyon, Numara Taşınabilirliği ile geliş ve faturasız tarifelerden geçiş işlemleri ile abone olacak müşterilerin Aveya bayilerine yanlarında resmi kimlikleri ve adlarına düzenlenmiş bir fatura ile gelmeleri yeterlidir. Avea bayi listesine ulaşmak için tıklayınız.

Tarifeye, Avea bireysel faturalı tarifelerden geçiş işlemi ile abone olacak tüm Kamu çalışanları ve emeklileri, Avea bayilerine aşağıdaki belgeleri getirerek ve bir abonelik sözleşmesi doldurarak kamu tarifelerimizden faydalanabilirler.

Tarifeye, Avea bireysel faturalı tarifelerden geçiş işlemi ile abone olmak isteyen Kamu çalışanı olmayan müşterilerimiz, Avea Kamulu bir yakınları tarafından referans gösterilerek bu tarifelerden yararlanabilirler. Bir Avea Kamu hattından en fazla 3 referans gösterilebilir. Detaylar için tıklayın.

Halen Avea Kamu tarifelerinden* birini kullanıp tarife değiştirmek isteyen müşterilerimiz, Avea bayilerine başvurup kamu kimliği göstermeden veya Müşteri Hizmetlerini arayarak işlemlerini gerçekleştirebilirler.

Önceki İçerikAvea 5000 Sms Kampanyası
Sonraki İçerikWindows 8 Sahibini tanıma özelliği
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz