Asus Zenfone 4 Desen Kilidi Kırmak

0
1657

Asus firması son zamanlarda akıllı telefon piyasasına hızlı bir giriş yaparak yeni modellerini hızla tanıtmaya başladı ve kullanıcılardan büyük ilgi gördü diyebiliriz.Bu modellerden biriside Asus Zenfone 4 modelidir.Android işletim sistemine sahip bu modelde bilgisayarda olduğu gibi belirli süre sonra yavaşlamalar ve takılmalar olabiliyor.Bu takılmaların nedenleri ise zararlı dosyalar ve fazla program,oyun yükleme gibi durumlardan kaynaklanabiliyor.Bu durumlardan en önemlisi ise hatalı girilen yada unutulan desen şifresidir.Bu gibi durumlarda içerisindeki bilgileri kurtaramadan telefona format atmak gerekmektedir ve sıfırlamalıdır.Bizde sizler için bu sıfırlama işlemini anlattık.

Peki Asus Zenfone 4 nasıl sıfırlanır yada neler yapılmalıdır
a-Bu gibi durumları Android cihazlarda yaşamak çok normaldir.Siz belirli aralıklarda telefonunuzda bulunan bilgilerini yedeklemelisiniz.
b-Format atma işlemine başlamadan önce telefonunuzun şarj durumunu kontrol etmelisiniz ve en az yüzde 50 seviyesinde olmasına dikkat etmelisiniz.

1-Telefon kapalı konumdayken Ses Yükseltme ve Power Tuşuna basılı tutunuz.Ekranda Asus logosu görüldüğü zaman tuşlardan ellerinizi çekiniz.

2-Factory reset reset bölümü gelecektir.Power tuşu ile onayladığınız zaman ise wipe data/ factory reset bölümü gelecektir.Son olarak ise Reboot System Now dedikten sonra telefonunuz kapanacaktır ve kısa süre sonra açılacaktır.Bu işlemden sonra telefonunuzda bulunan tüm bilgiler silinecektir..

Önceki İçerikThe Application was unable to start correctly 0xc000142 Hatası
Sonraki İçerikPeriscope Hesabı Nasıl Silinir?
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz